Monday, September 09, 2013

SESI KARAOKE

Baru-baru ni plan gi lepak ngan Elly ngan Peej.. kali ni gi karaoke plak..hihi.. ni nama dia plan bini-bini orang.. pasal buat plan aku memang terror.. tapi bab nak cakap kat laki fail sikit hahahaha... takpe, jangan tipu laki tak baik.. tapi kita pegi dulu.. nanti baru kita pikir cemana nak bagitau.. hahahah... 

So far kalau keluar ngan kengkawan aku yang dia kenal. dia ok.. tapi still aku gerun hahah.. ai kan belakang berani.. depan kecut perot sikit.. 

amik peej kat umah dia.. teman dia gi poslaju jap.. pastu terus pecut ke Ampang Park.. ni semua Elly lah nie.. "Best kauuuu karaoke kat Ampang Park.. banyak lagu lama".. A'ah lama sangatttttt... nak cari Judika pon takde pffffttttttttt...  Oh gi makan dulu kat Cozy Corner ngan Peej.. memasing dapat makan.. kesedapan sangat... hahahaha... 

mine.. Elly sampai lambat.. dia gi isi perot dulu baru datang jumpa kitorang.. 

sempat lah 1 gambar je.. hahahah.. pastu gelap gelita.. x dapat lah nak snap.. 

dengan baju kurung ada hati nak menari lagu feminin.. sakit jantung aku nengok hahahaha.. 

Sebab gambar tak banyak.. meh lah aku share keek jer.. 


Hahahhaha... gila memang trauma aku dengar hahahah... Elly saiko.


Hahahha.. lari tune.. biasalah.. kalau tak, tak fillanie laaaa..haha


Masa ni semua pon cakap tengok Ombak Rindu menangis-nangis.. aku sampai bengkak mata hidung tesumbat-sumbat.. terharu Aaron Aziz kalau dengar hahaha

sebelum balik lepak makan light2 sikit kat Oldtown.. ambik gambar ni sebab nak send kat Pak Radie. bagi dia pecaya sikit.. muahahha

Syok lah lepak.. banyak share cerita-cerita yang menginsafkan hakhakhahkkkkk.. next plan mana? pulau?? ok setttttttttt... hahaha.. kan kan? nampak macam berani je.. padahal... hahahha





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

masdila Razak said...

Kak filla opis kiter gtower dpn tu jer...x leh jumpa...hehehe..

masdila Razak said...

Kak filla opis kiter gtower dpn tu jer...x leh jumpa...hehehe..

Sofuriah Hashim said...

mana nk masuk kata kunci CMC20 tu :)

NenetPenne (NP) said...

makan kat cozy corner tu best..

makan sotong goreng tepung dia pun sedap.. tepung sikittt jer...

Capt Lalok said...

tak daya tgk elly..mmg gilerrrsssss...