Tuesday, September 24, 2013

Makan-makan itu hari..

Hari Jumaat selalunya aku malas nak memerap kat office.. Pastu kesian kat Acih sebenarnya.. Hari jumaat gap panjang.. nanti lama plak dia kena duduk kat sekolah sementara nak tunggu kelas kafa.. so aku gi amik dia bawak gi alamanda.. time ni lah kalau nak makan kat Johny's tu best.. sebab Pak Radie tak berapa suka.. aku sukaaaaaaaaaaaaaaaa.. hahah..nyampah aku si singkong tu tau.. makan steamboat pon tak reti.. 

Sib baik Acih ok je.. dia cakap sedap ;) kitorang pegi ngan akak kat office aku Kak Tie tu.. Kak Tie pon melayannnnn je aku ni hahahha... lagipon Acih suka kat Kak Tie tu.. rajin melayan dia jalan peluk-peluk.. tapi yang kelakar masa gi amik tu.. Acih jalan ke kereta muka hiba.. masuk je kereta menangis teresak-esak.. padahal sebelum amik tu aku baru cakap kat kak tie yang acih tu sensitif kuat nangis.. hahahah.. aku pon tanya "Ni kenapa plak nangis?".. lama baru dia jawab "Ustazah Kasih takde.. dia sambung belajar".. omg.. "Oh.. mama ingat kena tumbuk ke apa tadi".. sabaaaaaaaaaaa jela pon.. kalau aku dulu.. cikgu nak berenti ke.. cikgu sambung belajar ke.. mau aku lompat2 kegembiraan kot.. confirm kelas tu free cikgu tak masuk.. yebedabeduuuuuuuuuuuuu.. muahahaha... 

Kak tie pon pujuk "Tak pelah Kasih.. nanti ustazah dah habis belajar.. mesti dia datang balik ok?".. mana lah Acih tak suka sangat ngan Kak Tie tu... dapat mak jenis kurang sensitif.. aku tak pandai ler nak pujuk.. paling kuat pon "Dah lah tu.. jangan nangis.. kang hingus".. hahahaha tu je aku pandai

Budak Cengeng kesayangan


Hoi sedapnya.. aku suka sambal dia tu.. 

ice cream kopi.. apa lah Acih ni.. order 2x sedap sangat katanya.. 

tah apa nama tah.

Balik rumah tengok nie.. Kejap je dah besar kan? Nanti tetiba jalan.. tetiba berlari.. tetiba ada boipren.. tetiba dapat menantu.. tetiba Nenek Filla.. Hoiiii Nenek????? 

Ok tu je nak citer.. Oh ada lagi satu nak citer.. kat bawah nie:


-Ads-


Miracle Muslimah Refreshng Spray merupakan produk yang berasaskan minyak kelapa dara (VCO) dan formula khas dari MARDI Serdang yang membantu anda yang mempunyai masalah :

1. Keguguran rambut
2. Kegatalan kulit kepala
3. Kelemumur
4. Sering sakit kepala & migrain
5. Rimas dan kurang selesa bila terlalu lama bertudung.

* Diiktiraf oleh MARDI bebas daripada bahan kimia 
* Puan Felinna pengasas Felinna Beauty merupakan pelanggan kami juga

Hanya serendah RM 9.90 sahaja untuk Trial Pack. Khas untuk pembaca blog kasihaleeya.blogspot.com, diskaun 50% diberikan. Sah sehingga 30 september sahaja. 
Agent amat dialu-alukan dengan modal hanya serendah RM 200  dan diberi stok  dan FREE MARKETING.

Instagram : @miraclemuslimah 
SMS : " Saya nak diskaun 50% & masalah rambut anda ke 01112555749

*Aku dah cuba.. spray kat kulit kepala sebelum pakai tudung.. nanti sejuk je macam mint.. dan wangi.. kalau korang selalu migrain elok pakai nie.. tak yah pakai minyak angin.. nanti busuk.. hahahahha... 


10 comments:

osman alwi said...

Salam..mcm mana bole nk jd agen..tqvm

Filla said...

osman alwi: call 01112555749

D' Hasnie Aini said...

salam akak filla...
mcm mana nak beli dari akak??

Filla said...

D'Hasnie Aini: saya tak jual.. boleh call orang yang jual ye.. pastu dapatkan diskaun sebab u're my reader.. sebut nama blog saya ;)

lonelyhb79 said...

hi kak fila ..sy nk try minyak pala tu .. dh msg kt no yg dlm blog tu ...

lonelyhb79 said...

hi kak fila...sy nk try minyk yg under MARDI tu .. dh msg no as per blog kak filla

D' Hasnie Aini said...

baik akak...terima kasih

AkuBiasaBiasaSahaja said...

ice cream kat jonny's tu..jenama kings..bekas warna merah..cappuccino chips..

AkuBiasaBiasaSahaja said...

ice cream kat jonny's tu jenama king's...cappuccino chips namanye..

Aien said...

Alamak Filla,

Saya dah terlambat..boleh beli lagi ke ni??