Thursday, September 05, 2013

ASTRO Go Beyond Negaraku..

Hari Sabtu petang hari tu aku ada kat Mid Valley.. Ada event Astro Go Beyond Negaraku... Memula agak blur apakah bendanya siap Negaraku plak tu... 

Tapi lepas tengok Lisa Surihani, tak pe. kita lupakan dulu yang lain-lain.. baik snap gambo dia dulu.. hahahha.. lepas tu orang dah start nak kerumun Lisa.. so ai pon cabut lah pusing-pusing tengok apa yang menarik..


Sebernanya Astro Go Beyond Negaraku ini diadakan sempena sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke-56.. Astro membawakan yang terbaik menerusi pelbagai kandungan televisyen, online dan aktiviti menarik secara langsung bagi meningkatkan unsur positif dan kegembiraan. 

Aktiviti ni semua ialah kempen #gobeyond dan #UrMalaysianIsShowing dan pelancaran muzik video yang bertajuk "Excuse me Sir, your Malaysian is Showing".


Kak Filla buat apa tu? Ai nak design my own t-shirt la weiiii... ha kan dah keluar UrMalaysianIsShowing punya bahasa.. kahkahkahhhh.. kewl gila sebenarnya.. aku dah tengok semua orang Astro pakai t-shirt yang tulis kelakar-kelakar.. rupanya kita pon boleh design sendiri and purchase, hanya RM25 dan wang hasil jualan t-shirt akan disalurkan untuk charity.. nak design t-shirt? pegi kat sini ------> FB: https://apps.facebook.com/yourmsianisshowing dan ada banyak perkataan yang sinonim dengan rakyat berbilang kaum di Malaysia :)

So mari bergaya sambil beramal ;)

with beautiful Jane

Majlis berlangsung dengan meriah... Kepada pemenang.. Tahniah diucapkan.. Gigih korang semua tau.. tu yang ahkak sanggup tunggu semua sampai ke last checkpoint.. 

Untuk maklumat lanjut:

kempen Astro Negaraku dan "Excuse Me Sir, your Malaysia is showing" 

Create your own t-shirt

Maklumat tentang Go Beyond

Dapatkan apps FB Go Beyond dan tetapkan nilai positif diri anda di

1 comment:

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/