Friday, December 31, 2010

Premimum Beautiful Promo....

*sticky post for 48 hours*
*new entry pls scroll down*


Lai Lai Lai... amoi maliiii...akak-akak...mari mari mariiii...

ada lelong PB ni hah... mak nak citer nieh... hari tu kan ramai yang dok email-email tanye.. nak simpan duit lah.. nak kumpul duit lagi singgit tak cukup lah ;) ... haiiihhh macam-macam lah korang nieh.... apa-apa lah deknon.. eh jangan lupa yer.. duit kalau tak cukup don't worry, BANK kan adaaaaa.. alah korang ni.. kalau buat loan ribu-ribu beli benda lain boleh.. utk nak bagi ramping mcm kerengga taknak.... asyik nak meleleh ayaq liuq tengok pinggang orang lain jer sangat tak berbaloi okeh.. simpan ayaq liuq tu dik... sayang!!

jadi kalau nak pinggang ramping cantik menawan digilai ramai.. jom lah try pakai PB.. tak caya, meh tengok pinggang i.. rampingkan? huahauahahahhahaakkkkktuiiiiiii...

korang asik kata PB tu mahal jerrr... ish ish ishhhh..jangan lah mcm tu.. kalau ikutkan tak de lah mahal mana... pinjam setahun.. sebulan bayar tak sampai rm200.. habis tahun.. hutang pon habis... PINGGANG PON RAMPING.. lagi tak mau ka???? ayoooooo....

ok lah straight to the point yer sayang-sayangku sekalian alam... barang siapa yang nak memiliki PB idaman hati nie.. sila beli sekarang... ada PROMOSI HEBAT yer sekarang nie.. jangan sampai terlambat!!!!

REBATE STARTS FROM RM225 AND UP TO RM4500

nak cerita lebih mak tak reti.. kalau nak bagi ramping tu mak reti jer.... hahahaha..
so utk nak tahu lebih lanjut sila lah mcm biasa... contact jer:-



YATIE - 0133998972

or

MAI -  0123781700ni blog Mai tu... http://m41s4r4h.blogspot.com/ mention kan nama Yatie skali..korang pasti dapat lagi extra discount.. tak nak lagi ke??? hahahhaha...




 
cepat yer.. sebab promo ends 31st December 2010
 


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

IrinaSairah said...

Kak Filla....baru jer nak beli bulan ni...tup2 dah mengandung pulak ni...mati niat nak ramping...dah kena mengembang balik..huhuhuhuhu

mAmAbuDaK said...

mak kasih awak kne tag..jawab oooo

http://mummymujid-chocolatetarik.blogspot.com/2010/12/giveaway-eqbalzack-serba-satu.html

Sue said...

filla. ni komen lari dari topik ni. td baca entry pasal uncang tali pusat tu.. nk tanya, pas beranakkan amaani, tali pusat dia masuk dlm uncang yg ada tali pusat acih tak? pastu wat tuam tu, means dlm uncang tu ada tali pusat acih dgn amaani punye ke? bkn ape.. i dok simpan tali pusat anak2 dlm 1 bekas, cuma balut lain2. tak tau nk buat cemana lagi..

Filla ~ Kasihs said...

irina sairah:haha..x pe untuk masa pantang pon boley ;)
mamabudak:huwaaa..suker2 ni tag orang nie.. kalau i rajin yer?
sue:acih uncang lain, amaani lain.. bila tuam amaani guna amaani punyer.. tp skarang dah tak guna.. so dah combind kan acih+amaani.. and dah simpan elok2...