Monday, December 13, 2010

Majlis Orang Kawen kat Johor...

Majlis orang kawin kat Pasir Gudang Johor dan di Batu Pahat dah selesai.. so ini gambar-gambarnya... tq Wan bagi pinjam kameraaa..
ni masa otw nak gi Johor.. kesian Amaani tangan tekapai-kapai sebab asik lah kene buli.. hahahahah

manalah tak kene buli... lidah asik tersentil je mcm tu.. so asal dia sentil.. mak dia tolak lidah masuk dalam.. takpon picit pipi kembung tu bagi lidah temasuk dalam ;D

Amaani with cousin dia Nurin... Eh dik, baju ko dah sama ngan kusi penantin..heeeeee..

Nurin dengan budak Sentil...

Sentil kesyokkan nampak flower kaler merah nyaler....

ko tengok ko tengok.... haku kene buli ngan anak buah... si syasya yang buat tangan lambai 'hai' tu.. gelakkan Makcu dia sebab kepala mokcu macam clown.. oooooooooooo.. CLOWN yeh??? sabarrrr... ada pembalasannyer Syasya... hahahahah....

Anak besar sekarang mana nak amik gambar sangat ngan mama dia.. so anak kecik dia lom pandai melawan lagi.. dia follow jer mama ckp aper...heheheh

auwwwww time ni tak pakai Premium Beautiful tau.. ok tak ok tak??? hahahahha.. bersama anak buah saya.. Raja Sofea... baru darjah 6 okeh... naperlah dorang ni tinggi mcm galah? ini pon aku pakai kasut 4 inci.. bukak kasut.. dah sama tinggi dahhhh...

ni pon anak buah darjah 6 gak nama sabrina .. tinggi galah jugak...

ramainyer pompuan... hahaha...

pasangan tua yang perasan muda mudi *uhuk uhuk uhuk*

ni dari umah pengantin nak gi Dewan.. besanding kat dewan pasir gudang...

Nah hamek ni Syasya!!! hahahaha.... dah ler si syasya tu godek-godek kamera.. tetiba "Makcu, perasan wooooo amik gambar sendiri" hahahahahahha... suker sgt ayat woooo dia..hahahahhaha...

penantin yang kat Pasir Gudang...

wah syok.. ramai tukang dukung Amaani.. relekk mak ko kejap ;)

gambar beramei-ramei...

sebelum balik tetiba rasa sangat teruja... huahahah.. nak tau kenapa teruja?

aku jumpa pelakon okehhhhh... dia datang wedding ni jugak!! jangan memain... rasa mcm nak amik gambar dengan dia.. tapi maluuuuuuu.. hahahaha...

jom tengok artis tu..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

huahahah.. lihat diriku yang nampak sangat teruja..hahahah... yang baju oren tu lah artisnye..
Mak Dottie muahahahahhaa.....



Wedding kat Batu Pahat sebelah Summit plak...

baru keluar dari Hotel Selesa.. gitew.. sumbat ramai-ramai satu bilik..memang best.. nak pakai bilik air beratur...hahahahahhaha.... tengok amaani dah terror amik gambar... pandai tengok kamera tuuu...

Nah Syasya!!! amik gambar nie..huahahahahha.. padan muke!!! ni pembalasan okeh syasya..huahahahah... asik nak kenekan Mokcu jer... hahahah.. ni muke syasya mcm hantu... kuakakakkakakakak..

Nurin yang sensitip.. pantang tegurrr... merajuk sajer! hahaha.. jangan jadi mcm Kasih tau Nurin.. asik merajuk jer..hahahah...

eh tetiba anak aku jadi tukang bawak bunga manggar? hahahah... aku dok dlm umah..tatau aper citer kat luar umah...

hahahah.. siap kene tarik dgn Ayah.. hahah.. naper? Acih jalan senget ke dia nak tumbang?? hahaha.. giler vogue pengantin lelaki pakai spek 'rayben'.. siap lense yang pantul balik tu... auwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww...

pengantin pompuan.. cousin pak radie ni kembar.. kembar dia ni dah ada anak dua tuu.. comellll sgt... kini giliran kembar ni plak.. slamat pengantin baru ;)

muka dah belengas TETAP nak amik gambar.. (with Mak Anjang), mak sedara pak radie..

ok ni gambar last.. penat dah nie... gambar ramei-ramei..

sampai je rumah semalam.. rasa nak tecabut tulang temulang... (huahahah.. mcm ko lah yang bawak kereta.. padahal sepanjang jalan membuta.. penat konon).. hehehehe...



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

mAmAbuDaK said...

sian acih sikit je gambar ko...mak ko dah x cayang...sila nangis sakarang...huhuhuhu

Cik Kamoo said...

wahhh meriahnye kenduri kahwin nie! Disember mmg bulan kahwin ajelah....erghhh kenyang makan nasi minyak

A . L . A said...

i'm u'r silent reader.suke sgt ngan blog filla. tambah pulak dua2 kasehs yg comel2 tu..hikih

nk promote sket blog sy

http://alabgngah.blogspot.com/

kalo letak as thumnail dlm senarai blog filla lg best!..tq

MY HEART said...

Comel giler tengok Amani juih2 lidah... ^_^

adel said...

comei bangat la amani..neway u memang dah kurus la *tabik spring*

baby Aniza said...

Filla..sama la baju kita masa wedding kat Batu Pahat tu..! hehe..

zuran said...

hi kak filla...selama ni saya silent reader akak...memang best baca ur blog..keep it up!! p/s : acih dan amani sangat shomel!!

zuran said...

hi k.fila...ni my first comment..selama ni silent reader aja..best la blog akak..

Halia Kentang @ Annpaan said...

gambo acih da mkin berkurangan,
huhuhu..

Filla ~ Kasihs said...

koranggggg...jgn ler cakap mak tak ingat kat kasih dahhh... sedih ai tau! Acih tetap dihatiku dulu kini selamanya..auwwwww.. cuma bulan 12 nie.. acih takde ngn ktorang..dia kat umah Nenek Shahalam.. sbb tu balik2 muka amaani jer.. ngeh ngeh.. lagipon Acih tu asik ilang jer belari sana sini..mana nak snap2 dahhh... ai ni ibu penyayang okeh!!!! x caya tanye Acih... huhuhu...

JaJa'Z said...

filla: umah mak cu jaja pun blakang summit tu jugak.rumah ke 3 dr summit tu..kat umah dia ada surau...hehhe

aresaliyana said...

wow! ke bp tue....

hatim a.r said...

makcik petir!!!!!saya peminat!aiseh rugi akak x ambik gambo ngan dia

puan x said...

kuruss..jeless..pb ko sure size paling tecik kan..berapa berat skrg..update le

J.M.R said...

haah kan..mana gmbr acih..xbyk sgt nih. tp gmbr dia pgg bunga mangga tu mmg cun..cam senget je jalan..hehehehe