Thursday, December 09, 2010

DEWI REMAJA 2010

Sapa tengok Dewi Remaja 2010? start 24 November haritu... time tu tak tengok.. baru start tengok semalam... every wednesday @ 9.30pm... ASTRO RIA... sila lah bersidai kat depan tv time tu.... siap-siap koko crunch letak fresh milk tapi lowfat sajer yer... kan nak feeling-feeling model...

semalam aku check email sebenarnya.. sekali tetiba ada kat tv.. terus duduk depan tv.. muka stok baper inci lagi nak cium tv.. sebab terpersona tgk kelawaan dewi-dewi remaja nie..hahahah.. terus dah cop sorang pemenang di dalam hatiii... huahahahha... dan terus dah ada dewi yang i tak sukerrr! hahaha.. fillaaa fillaaa.. sungguh cepat kau menilai orang.. no good no good...

eh ni ke dewi remaja 2010? ntah yerlah kot...

Pak Radie kan demam tebongkang... dia tido pon aku bising-bising... "Pa.. tgk lahh.. lawa giler.. lawa giler...lawa gilerrrrrrrrrr".. tapi takde respon.. hahahhahaha.... fedulik lah dia tak jawab..aku dah biasa dah ckp sorang-sorang..hahahaha...
nak jawab camne kalau dah demam tebongkang gini? hahahahahah.... sian aku tgk..get well soon dewa ku..hahahha...

ini antara dewi-dewi remaja...

ini BUKAN okeh!!!! hahahah... ini saper tah? karangkraf punye orang ke apa ntah..

yang kiri sana tu cun ke? Lofa kalau tak silap nama dia.. muka lemah lembut, but not my fav lah..

ni tak ingat plak sape

eh lofa tu ke? ntah ler..

ni saper? Nadiey? ni ker yang nangis smalam tu? alahaiii.. takyah lah nangis-nangis dik.... lemas ler nangis-nangis nie...

ni juri yang tgk model berjalan kucing... i adore zahnita... cantik nak mam.. anak sorang plak tu.. badan kurus.. terus asik telan air liur jer sambil tgk tv.. nasib Pak Radie tido..kalau tak mesti dia risau aku telan air liur tgk pompuan.... hahahahha...

alamakkk aiiii... sorrrryyyy tak suke.. hahah..jahat aku ni..suke-suke je tak suke orang.. hover konpiden masalahnyer... i feel beautiful statement dia.. ko berani cakap 'I FEEL BEAUTIFUL OUTSIDE AND INSIDE' hahahahahahah... mau kene hak tui... hahahahha... tapi oklahkan..to be a model, u've to be extra confident.. kalau tak camno lah plak asik merendah diri... bayangkan model asik ckp "eh,, tak delah, i tak cantik, ramai lagi cantik dari i.. i tak reti sgt catwalk..ni first time, i malu... i pendek... semua orang lagi cantik kecuali i.... i tembam dari orang lain.. i pemalu.... i tak reti nak jalan catwalk mcm dia"..
EH SUDAHLAH..PEGI BALIK UMAH DOK BAWAH SELIMUT..

Ok ni peminat saya.. eh silap.. saya peminat dia.. hahaha.. ni baru 2nd week.. taktau kalau aku cop orang lain plak lepas nie.. i kan hati tak tetap... pastu i kan kaki pompuan.. haruslah tukar-tukar..hahahah... nama dia IXARA... eishhhh lawa giler.. tak bekelip mata aku smlm..hahah..

ko tengok kelebatan rambut dia? perah santan lumur kat kepala aper??? hahaha...

ni yang nama Lofa.. cantik gak.. tapi kurang minat ler plak... hahahaha...

ok ni yang saya cop.. ixara.. comel sgt!! cantik kan?

tapi kalau dia tak make-up lagi cun...

comel kan dia.. ada ciri-ciri supermodel lahhhh.. auwwww..


ok i nak apply jadi juri undangan.. mengomen orang ko memang pandai..hahahahahaa....





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

Pn. Zana said...

hehee. dh tau kan sape yg juara. x ingat nama die.tp lofa tu la..

yg naib juara Ixara tu .

J.M.R said...

ala..pasal xtao ada gadis2 ni sumer..kn tggu dpn tv gk nnt nih..hahahaha

me suya said...

cam teruk sangat demam pak radie tu sis..

Filla ~ Kasihs said...

ah? ye ke dah tau juara? mak aii.. maluuu nye.. ai ketinggalan jaman.. hahahhaha

KasihKuAlRayyan said...

saya pun suka ixara kak.. sunggoh comel fewwit fewwit..

jiajiot said...

hahaha..kelakar btol la akk ni...aritu pernah nmpk akk kt jualan JPM..ha beshoping la tuu

:: Mikhaeyl & Rafaeyl :: said...

x sedar mulut ternganga tengok dewi2 remaja.. huhuhu... ppuan pun dah ternganga apa lagi kalu lelaki yg tengok..

sheila said...

sian pak radie...dah ghope org dalam pantang pun ade..

hahahh ko sibuk cite pasal dewi remaja..aku plak sibok skodeng laki ko...ko x marahkan hahahha

emy/mamasuri said...

si lofa yang menang...
huhuhu ixora tu no 2..
sama lah kte baru tgk jugak ni..
hehehe

dorin said...

eh...ade ulangan lg tak?? seksi meksi betul lofa tuh..huhu..tp takpe la body mantoppp..

Halia Kentang @ Annpaan said...

rsa besh ble bca entry2x akak ni;)

mannira said...

selalu tgk ari sabtu je...pukul brp lufe la..plak... lofa tu yg menang, ixora tu no2...

Nisa Ferreira said...

haha
siapa juara? tak update sngat pasal dewi remaja ni....ixara tu...boleh la comel :P

mat & mina said...

cantik....