Monday, December 27, 2010

nak citer yang mana dulu nie...

ohhh tetiba rasa rindu kat blog sendiri.. normal kah? giler kooo.. aku busy tahap gaban dah nie.. gaban pon tak busy mcm haku ;) ada banyak giler mende nak update.. tak tercapai akalku... hihi...

ada gambo daging masak kurma skali ni tau.. hahah..tapi kabel phone kat opis jadi tak dan nak update resepi..eh.. mcm orang lain tak reti plak masak kurma daging hhhihihihi... yelah bagi aku yg tak terror masak ni.. dpt masak kurma pon tekembang kempis lubang idong ni haaa...

lagi ada entry kaler rambut.. muahahah..matilah bekarat-karat dah rambut aku.. takut nak balik jumpa mak sendiri nie.. camne ah? ma, tak sengaja.. nak kaler lain.. skali terjadi kaler lain... erghhhh...Pak Radie cakap mcm jalan dengan nyonya tua.. kuang hasam tul... menciii...

lagi ada entry gi amik kunci umah baru.. hihi.. yang ni mak soka.. tq kat one of my readers yang email nak buat frame, tapi siap bagitau orang lain dah lama hamik kunci.. teruknya aku? hahahah.. nak buat cemana..surat tak sampeiii...

lagi ada nak citer pasal produk-produk kegemaran...

lagi nak citer pasal dah register acih kat school baru (krista)

ehhh mcm-mcm lah nak cerita.. tapi tak tau nak start yg mana.. korang nak dgr citer yg mana dulu?




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

J.M.R said...

sehari menunggu entri baru, tup2 kena tunggu lagi...aiehh..kuchiwa tol mak

safiyyah osman said...

cepat update sis!!!!!!!!!!!!!!!...penunggu setia..bca ja entry sis mesti gelak ja keja..hihihi..update cpat...:)

Filla ~ Kasihs said...

jmr: mak?? hahahha

mat dan mina said...

nak dgr sume2 la....hehehe...best follow blog ni...klako....

Anonymous said...

Pak Radie tu memang tak pandai guna ayat manis utk ko ke...
Mmg rock kapak btl...
Ko ni kelako lah Filla

~RiNa~JeYnA~AmiRa~aDaM~ said...

aku nak citer dapat kunci umah baru dulu.. pastu masak kurma..hehe..

jija said...

semalam saye juge terkejut kerana x de entri baru.........