Monday, December 20, 2010

Outing dengan anak-anak dan family...

Huhu... anak-anak.. yeay.. dah leh type 'anak' 2x.. hahahah.. dah gi culik Acih kat umah nenek dia.. hahaha... rindunya kat si rongak ni sudah tidak tertahan-tahan lagi...
Takpe... tak lama jer lagi.. habis bulan doblas nie.. dah boleh stay ngan mama, papa ngan Amaani ok? hahah.. padahal dia suke jerrr dok umah nenek.. ramai melayan.. siap ada kolam besar gedebak depan umah nenek.. tadah air.. berendam setengah hari dlm tu.. lagi nak suh balik dok ngan aku??? hahahha...

-candid poyo-

Gadis Litar muhahahahahah.... ok lah ok lah tau tak sesuai...... Perempuan Litar okay?....

With my bro.. tahniah kereta baru anda itew! bile nak bagi test drive? ngeh ngeh ngeh...takpe.. janji mak dah salin pampers amaani kat kusi blakang.. nasib anak aku tak kencing dlm tu..huuahahah..

euwwwww... orang lelaki memang suke kereta buruk? tapi inilah sesatunye kereta paling kesayangan my bro.. sayang dengan sepenuh jiwa raga stok kepala nak masuk dlm ekzos..


Acih ku sayang...

Kalau tak buat hal.. memang rasa nak peluk cium kuat-kuat sampai tak benapas... tapi bile dia buat hal duduk kat lantai klcc sebab tak belikan hairclip bulu hayam kaler pink ... ko sendiri mau ingat lahhh...

mama ngan Udak Otak Ucuk nie... sebok jer mamat hindon blakang ni lah.. cakap banyak.. buat keje lembap! kalau aku lah.. memang dah kene dahhh!!
 Ngan Amaani lagi..
Top: Dorothy Perkins
Pants: sama jugak ;)
Baby: Amaani hehehhe

Pak Radie ckp baju ni macam baju pengakap??? pendengki.. menci!!!! takleh ler aku nak feeling2 woman sket.. ada riben2 kat bahu ^_^

Acih try baju kat Marks & Spencer tu ada kids nye baju-bajan..hhehe.. eiii geli lah labuci2 Acih nie.. tapi diaaa nakkkk jugak.. bile dah try baru dia tanak sebab gatal-gatal.. haa padan muka! haha

selepas berjumpaan dengan abang, kami meneruskan perjalanan ke klcc.. kereta adalah dipandu oleh Atok Braim.. maka perjalanan yang dekat menjadi jauh.. sepatutnya dari Sepang terus ke KL.. tapi kami terpaksa 'jalan-jalan' ke Shah Alam kemudian Subang.. dah tu baru jumpa KL.. kewl kan atok? eh tak kewl.. dia bebel-bebel.... hahahah.. jalan ngan Atok KONPOM sesat.... tu dah biasa! hehehe.. sebab tu mak Acih pon sama ;) dah tu Pak Radie takde.. dia busy.. pastu Atok bising lagi tol belambak-lambak.. sebab sesat kan.. hahah.. Wan suh atuk bawak bertenang... janji sampei....

Acih ngan Mak Acihs..

seronok jalan-jalan ngan Atok and Wan... and thank you Wan blanjer ;D
aku dah lama tak upload muka budak ni kan???? nah hamek gambo dia tak gosok gigi tapi pegi Mydin! hahah..



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

J.M.R said...

sampai bila ni acih br nak ada gigi ek..hehehe..comel sunggoh...

rina said...

Seronok eh jalan2 ngan anak dara.. Saya sekarang tak dapatlah nak outing selalu sekarng tunggu baby besar sikit.. :)

Anonymous said...

kak.kalo pakai tight dgn baju tu lagi seswaiiiiii..

Sham Ummi Echa said...

wahh filla..sesekali ko dressing feminin camni..mmg cun la. mak suker tgk. baju tu cunssss gilosss. apsal pak radie ckp cam bju pengakap plak??? mmg dia dengki tu. hahahah

Lenny said...

filla... ko dah kurus giler ok.. bestnyer.. kejap je ko dah kurus.. aku nieh tah bila tah la.. kesian aku perut buncit cam pregnant 5 bulan.. ahahhaha

kema said...

puiyo...dh kurus ek....ni mesti penangan PB la ni..hehe..best kn bwk anak g jejalan.....acis pun dh cm ank dara dh..

hamzah ian said...

wahhh.. semua kete mmg cool abis

Deanna Aziz said...

gigi tak der between comel sangat....

PeNgEmiS dUniA said...

wah !comel2

C!kpuanmuda® said...

babe, i dah hampir2 nak beli baju tu.. same color kt dp empire.. tapi bila try, nampak lengan besar terus tak jadi *sobs*

Miss Moon said...

filaaaaaaaaaaaaa

nko nampak sangat BERSHAPE wahhhh bukan setakat kurus mengering but kurus ada shape ....wah wahhhhhhhhhhh

muntut pun ternaik ...wey 2 thumbs up ....congrat fillanieeeeeeeeeeee

aku suka tgk nko pakai baju nih nampak langsing n tinggi ( biarla radie tew mmg jakieeeeeeeeee walhal dia suka kannnnnnnnnn)