Friday, December 24, 2010

QUEEN OF MY HEART...

eh gedik ke aku ni ha? mcm anak baru sorang kan??? huahahahahha... alaa lek arr.. baru dua.. haruslah teruja mcm anak pertama... sok-sok kalau dah hembilan haku henyap hahhhhh... *___* mcmana aku rasa excited masa Acih memula pandai duduk, samalah rasa tu bila tgk Amaani pandai duduk.. adil lah konon..kuakakak...

sebenarnya ni lah yang aku nanti-nantikan.. sebab tak larat aku kalau gi makan kat luar.. nak memangku.. pastu nak makan ikut turn laki bini.. perghhh no no nooo... sekarang tidak lagi... Amaani dah leh duduk kat baby chair.. maka dengan pantas campak jer dia duk situ.. campakkan lah apa-apa toys or plastik yang mengeluarkan bunyi-bunyian.. konpom diam! dia cuma jerit bile ko tarik plastik dari tangan dia jer.. so sila please jangan buat mcm tu yer... Pak Radie memang suke mendengki.. aku baru nak makan dia tarik plastik dari tgn budak tu.. dah lah menjerit-jerit nangis mcm haper...

ini gambar-gambar malam tadi kat Mc D tepi highway puchong tu..

keheppian sebab dpt mkn prosperity burger yang kalau ko miss,, sila tnggu next year.. bodos! oh sila ke
Mc D berhampiran untuk mendapatkan crown yg comel loteh... i dah dptkan.. tp tak beli happy meal.. beli tu jer.. baru RM3.. tak sabar nak bagi kat Acih!!! sabar yer nak yerrrr.. nanti omak kau ni datang Shah Alam.. besok yer?!!!

bahkan anak pon turut keheppian walaupon tak dapat makan prosperity burger.. dia dpt makan plastik pon dah cukup buat dia heppy... bagus! sonang kojo mak kau!!!

Amaani ni ramai sgt orang ckp mcm lelaki... sian anak aku..*sob sob sob* ko tunggu rambut dia panjang nanti.. aku sanggul lintang nanti tauuu... kan dik kan cayang bucuk mama nie?
Amaani ngan mama

bontot je lebauuu.. duduk lama sket terus senget ke tepi..hahahah.. takper amaani.. usaha tangga kejayaan!

apa lah Kak Kasih buat kat Shah alam sana yeh? jom tengok jom...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

 ala ala ala bucuk baby tua mama nieeeeeeeeeee! hahaha.. ko tengok, mana lah tak sihat walafiat Acih kat sana... syok giler.. mandi kolam setengah hari.. main game.. main ngan kakak-kakak... paw atok, paw nenek, paw mama, paw abah, paw ibu, paw ayah... paw kakak.... semua ko paw yer? ni 'abah' send gambar ni mlm tadi.. dorang kat swensen, ktorang kat mcd..

Acih we miss u alot *muahhsssss* from mama, papa and amaani ;)




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR ONLY RM65
FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

Nur Syazwani Mustafa said...

amaaniii sgtttttttt comellllllllllllll...x jemu tgk muka dia...comel sgt la sis..huhuhu..geram~!!!

Nur Syazwani Mustafa said...

amaaniii sgtttttttt comellllllllllllll...x jemu tgk muka dia...comel sgt la sis..huhuhu..geram~!!!

Nur Syazwani Mustafa said...

amaaniii sgtttttttt comellllllllllllll...x jemu tgk muka dia...comel sgt la sis..huhuhu..geram~!!!

J.M.R said...

sapa lak ckp amaani mcm laki? comel cam girl je bila pakai crown tu?? acih makin bam2..heheh

mamamarissa said...

makin comel amaani dgn 'blusher' kat pipi tue..cium skittt :)

p/s : toys barbie utk happy meals dah start ya??? haruss ke mcd ptg nie :D

Shinnaz Ahmad Rasid said...

ooo..ptt lew...smlm pergi Alamanda nampak dia punya super'visa' pakai crown tuh..ingatkan employee of the month..hehe. happy meal punya erk? hehe..comelll!!

ikanbilis said...

comel amanii...kejap jer rasa da anak dua ko ni dilla.rasa cam tahun lepas aku gi kenduri ko...

Liyanaroxx said...

ya allah comelnya si amaani kak filla...

comel gilerrrrrrrrrrrrrr okeh?

rasa nak geget je pipinya!

Orked said...

mmg comel forever lah adik amaani nih! adik seri pun dah boleh duduk jugak. 2-3 hari ni mummy start letak dia kat baby chair kat dapur masa masak. baru le senyap...

Ain aka Mama KiMy said...

Geramnya ngan Amani ni...boleh tak macam nak peluk2 dan cium dia sampai puassssss... dan leh cop wat menantu tak?? Hahaha...

JuJue said...

ambereen takmo dok baby chair. akid dulu ok jer. yang ni nak perappp gak ngan tetek & ketiak mak beliau. haiyoooo.. camno ah? jadi aku makan harus lahhh sebelah tangan dokong dia. hebat aku skang ni.. makan burger yang besaq gajah pon sebelah tangan je okeh. tapi tak cukup feel lah.

Anonymous said...

Sukalah baca ayat bila ko cite pasal pak Radie...
Korang ni pasangan yg best

lindosh said...

amaani gelak sejibik muka kakaknya.

mama-syira said...

bolatnya amaani. picit mesti best. hehe

sheila said...

amaani dah buleh duduk...anak aku yg muda seminggu dari amaani malas sungguhlah..

mesti amik peel abah dia ni..hohoho