Friday, December 17, 2010

I Nak Gi Nonton Jap Gi...

Siler bagi laluan mak nak bersuka ria bersenang lenang gi tengok wayang yer.. auwwwwwwwww... tak lena tido malam tadi bile terkenang nak gi tgk wayang arini..muahahahhaa... kesian aku ni kan... dpt tengok wayang pon punye lah happy mengalahkan orang nak gi holiday.. hihi...

sanggup ni... lari gi beli tiket malam tadi.. semata-mata taknak terlepas peluang nak gi tengok jap gi..hahaha.. kang habis.. putih mata aku camno? decision has been made.. memang kopom tak leh pegi ngan Pak Radie.. so saya memilih utk pergi bersama LELAKI lain teman tapi mesra saya Adik Busuk Ida nie ha..

semalam memang pegi alamanda... nak jumpa member ktorang.. so cepat-cepat suruh Pak Radie jaga anak.. nak lari gi booking tiket.. hahahahaha... Pa... mintak maap lah yer... nanti ma citer kat awak.. from A to Z..
pastu masa nak balik aku tunggu lah Pak Radie gi bayo tiket parking.. diri kat tepi pintu nak keluar ke parking tu.. dari belakang dengar ada makcik ni borak ngan anak dia... makcik tu ckp "alahaaaaiiii... tak dapat nak tengok MAK limah.. tiket habislah plak.. terus aku mcm rasa nak tayang jerk tiket aku... HAHAHAH.. "tulah makcik... bukan Mak limah.. Kak Limah! hhaha.. tgk mcm saya.. well prepared okeh... nak tgk esok..hari ni mesti lah kene beli dulu... auwwwwwwwwww" 

orang lain lek jer dah tengok ko lagi nak kecoh.. eh suker ati lahhh :D

ni muka Mak Kasihs tengah teruja gilos... Pak Radie muka paksa senyum.. dengki ar tuuu..

ok lah.. i busy nie.. nak make-up sket.. nak gi tgk wayang ler kata kan..

*KECOH KEPOH*



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR ONLY RM65
FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

20 comments:

Zahira said...

Nanti bagi movie review tau! Hehehe!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

filla..nape tak beli online je..sng je..:)happy watching!

fadel said...

memang ko akan gelak tak hengat tengok citer ni Filla...aku dah tgk dah...aku angkut sekali anak aku 2 org tu...pas nie ko buat lah movie review citer ni kat blog ko...

Jehan Najib said...

Lps dkat 6 bln beranak, tk pnahh pon kitorg dpt chance tgk wayang. sob sob sob....

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

mmg lawak okeh citer ni.. sengkak2 perut aku dan sham gelak2 dalam panggung..

ok selamat menonton..

puan x said...

lerr..KAK limah ek..mati2 aku igt mak limah..salah le aku sbut slama ni..malu wehh

J.M.R said...

seronoknyaaaaaa!!!!!:-p

Miss Moon said...

wey g tgk time lunchhhhhhhhhhh nko tertinggal aku laaaaaaaaaa akakakkaka

Nur Syazwani Mustafa said...

eiii..comel btl la amaani tuuuuuu~!!!!!!!

JuJue said...

best dak? nak gi tengok gak nih..

Filla ~ Kasihs said...

all: nanti mak buat review yeh? mak kan pengulas pilem..

Filla ~ Kasihs said...

moonnnnnn: arghhhhhhhhhhhhh cemana mak boleh luper ngajak ko ni mooooonnn.. aduhhhhh!!! hahaha.. sowi yg pasni kita carik masa lain kita tgk industan nak? haha

Madam Bling Bling said...

wes filla, kalo best nanti bagi review kat makk jugak, haruss haku terjah wayang hari senin, tak koje ke hari nie?

mAmAbuDaK said...

seram pak radie terbayang muka kak limah edisi filla time filla citer a to z

syah9997 said...

laki wa pun sama .. xkoser nak tgk wayang ..kalu paksa gak .. dibantainye tido dlm wayang tu ..sabo je lah beb ..

Lenny said...

ala.. aku takut tgk citer hantu nieh.. takder peluang la aku jawapnyer..

SuNsuRiA said...

Salam kenal... bestla blog akak.. anak2 yg comell... by da way.. njoy ur life.. ;))

Baru nk tgk hantu mak limah... best x???

bellabelon said...

nampak kak filla & family smalam kat oldtown alamanda!!! nak tegur tp segan heeeee. excited nmpak dr lua :D

Sha Khalid said...

Hi filla, i ur silent reader..besnye tgk cite ni..nanti bg review eh..;)

zanna said...

Salam ziarah..
Best cita ni dan best baca blog ni