Thursday, December 02, 2010

Ada 3 benda nak share.. eh 4.....

tolongg...tolongggg....tolonggggg....

haku takde mood nie..nak buat cemana nih? nak update pon tatau nak story aper.. click new post.. pastu cancel jer... giler bosan!

ada 3 benda jer nak cakap...

1. weekend ni nak tukar tayar kereta dah botak.. perghh duit abis kat situ.... menci menciii..tapi safety first!

2. next week 11hb ada wedding kat JB, 12hb kat Batu Pahat..

3. 9hb citer Kg. Pisang nak kuar kat panggung... huwaaaaaa nak tengokkkkkkkkkkkkk!!!!! mana lak aku nak sumbat si Amaani nie??? aku suker Awie belakon..lawak nak mampos!! saper tengok citer kat astro tu? Awie ngan Jehan miskin belakon tu? Buta Warna ke aper tah? mampos nak tekencing-kencing ketawa..hahahhaha... part Awie cakap kelate tu mak tak leh tahan lah!


ok dah kongsi 3 benda ngan korang... nanti ada benda nak share mak datang menziarah lagi k... hihihikkkk...

tetiba rasa nak tambah lagi satu...

4. teringin nak beli kainnnnn vogue2 nak buat kurung moden!!! hahahaha... DASAR PEREMPUAN!!! 




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

13 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha....comel k awie berlakon kecek kelantan...bab paling tak tahan...kucing gomoks dok speaking kelantang.....adoi ler..nasib tak terburai perut keatawa..

bab nak shoppping kain buat baju kurung tu...i setuju ler sesangat...keh keh ekhe

daia said...

meh la singgah JAKEL Shah Alam, beli kain...

Filla ~ Kasihs said...

zanna: hahaha... mmg lawak nak mati.... ngan jehan kulit tanned..kuakakakka.. skt prot!

daia: JAKEL? huahahahah... takuttt nak pegi..kang gigil2 atas bawah nak hangkut semua bwk balik...camno?hahaha

mAmAbuDaK said...

astro x da kat umah T___________T

nelly said...

visit hotbargain.blogspot.com..kain sari murah2 untuk di buat baju kurung moden ;))

Anonymous said...

sy babysitter...klu nk sy jaga amaani sementara akak dating boleh ajer...;)

MY HEART said...

kalo rasa tak tau nak letak amani kat mana.. meh bagi kat acik dia nie ha.. hehehhe ^_^

geram je tengok dak amani tu...

grEEnaPPle said...

hahaha post ja amani kat kita bagi kita jaga...hehehe

Filla ~ Kasihs said...

wahhh ramai nyer nak jadi babysitter..bahagia mak kau amaani..hehehe

Chooyaya! said...

ko boleh geng ngan laki aku. suka beno ngan awie. yg buta kaler tu, lapan kali dah kot aku tgk.

NadGorgeous said...

awie buta warne orange ke ape ntah.. hahaha.. memang kelaka habis!

aresaliyana said...

welcome to bp..hehehe

cputeh said...

sis 12hb jemputan kat kg or tmn apa,sy org batu pahat..cibuk jerk kn..hahahahha saje jerk nk gtau sis sy pn org batu pahat nnggeeee...jempula dtg rmh kt Pt.Yusof,Semerah,Batu Pahat...