Friday, December 10, 2010

Johor Bharu esok kami sampeiii...

Baru siap mengemas..mengalahkan nak gi cuti oberseaaas.. satu malam jek pon... ada wedding cousin Pak Radie.. sorang kat JB hari sabtu..sorang lagi kat Batu Pahat hari ahad..

ko ingat kemas-kemas tu senang? nak tinggal umah haruslah kemas, bersih... kain baju dalam bakul harus kosong... kalau tidakkk..kang balik dari bejalan.. baju dah belambak nak dibasuh.. yang kat umah lagi.. so mana boleh clear..kita kasi clear dulu... dah lah tempat sidai sekangkang kera je.. maka terpaksa lah ikut giliran kain baju ni haaa... aku kalau lah umah landed property nie.. mau aku menggila basuh baju agak nye..hahahah...

rumah dah siap vacum tadi... kalau tak.. rambut sesajer... stok sayur dah perabiskan tadi... kain baju amaani dah siap satu bag... satu bag kecik lagi segala susu dia ngan makanan dia..ewahh makanan..mengada.. pastu ni hah baru siap gosok baju pak radie... kang tak gosok muka dia dah mcm adik badik singa..tak kosa mak.. pastu gosok skali baju kurung Acih dua helai... sok sampai jb pass je kat dia suh pakai..yelah Acih kan takde ngan ktorang skarang nie... baju amaani nak pakai besok dah siap gosok.. dah siap susun ngan socks ngan kasut dia skali.. poyo lebih..kasut konon.. pakai nye idak gak..

baju maknye? huahahahahaha....ni yang syok nie.. tadi Wan datang antar kan baju baru 2 helai *wink wink* ya bedah beduhhhh... hahahah... kurung moden gitewsss... Wan lah tailor terbaik di abad ini... pakai baju terletak je kat badan... takyah alter nyah!... untungnyelah nasib badanku ini....ermmm....tengah pikir nak pakai PB ke tak time pakai baju tu? takyah lah kot yek? korang nak tgk ke originalan badan aku without wearing pb kan? ok ok... kita tgk nanti cemana ok? tapi ni semua sebab PB jugak... auwwwwww.. pomot pomot....

ok lah... doakan perjalanan kami selamat pergi dan selamat pulang... nanti i amik gambar bebanyak utk u olls yeh? uihhh dah siap2 pinjam kamera baru Wan nie.. aik? tebalik..anak pinjam kamera mak? hahahah... Pak Radie kan si pemalas.. mana dia nak usung dslr tu.. teperukkkkkk jerlah kamera tu...

ok lah... sampai ketemuk lagi... daaaaa...


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

2 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

have a safe journey filla and family :)

J.M.R said...

enjoy gi JB!!!