Thursday, December 30, 2010

TAHNIAH MALAYSIA.. I LAP U FAHMI....

Tahniah buat pasukan negara kita Malaysia kerana berjaya menjadi juara AFF SUZUKI CUP 2010 menentang Indonesia dengan agreget 2-4.. kemenangan berpihak kepada kita.. yeayyyyyy!!!! *clap lompat clap lompat*

tetiba nak jadi pengulas sukan.. hahahahah.. uiiihhhhhhhhhhhhh BANGGAAAAAAA okeh!!! sonok tul tengok bola semalam... menangis-nangis Amaani sebab mak dia menjerit "NOOOOOOO... NOOOOOOOOOOOO!!!!!" yang apak dia "CLEARRRRRRRRRR CLEARRRRRRRRRRR." huahahahah... hover kauuuu... bile masuk je gol Malaysia tu.. perghhhhhhhhhhhhh.... apak nye tepuk tangan kuat giler.. mak nye bediri lompat.. "YESSSS YESSSSS!!!" anak nye "UWAAAAAA muka ketakutan"...
bukan senang okeh nak menang! dapat lah bawak balik USD100K

bagus K.Rajagobal nie.. aummm...


tapi selain dari teamwork yang bagus.. Fahmi lah penyebab goal tak tembus masuk ke gawang kita.. auwwwww... tangan mcm ada magnet.. melekat-lekat bola kat tapak tangan dier.. masa gi Gonzalez tu sepak penalti..mak dah bedebar-debar takut nak tengok.. tak kusangka.. Fahmi menangkap bola dgn kemas melekattttttttttt.. dan dari detik itu.... Fillanie terus tangkap cintan mauttttt bla bla bla blaaaaaa...

tapi skuad pasukan kita pon bagus.. tapi main tahan jer semalam.. huhu.. best lagi masa lawan kat sini yang sumbat 3 goal tu.... sakit-sakit jantung mak tau...

auww... muka dah lah nak kata cina tak cina, jepun tak jepun.. melayu rupanya...

eh emo plak letak gambar dia lagi.. heiiii mcm ni lah pompuan kan.. emo telebih... huahahah... apa pon


TAHNIAH MALAYSIA!!! TAHNIAH TEAM BOLA SEPAK MALAYSIA!!! WE LOVE U!!!!

*Oh love our Prime Minister jugak.. sebab bagi cuti hari jumaat (-__-)"




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

Cik Puan*PIE said...

sis..apex tu dh ado girlpren....terjah la blog awek dio tu ha..hehe
http://jejariruncing.blogspot.com/...

J.M.R said...

janji menang, janji cuti..eh khairul fahmi di mana-mana...kahkahkah..pandai k.rajagobal attract penyokong ni..heheheh..USD100 je? cukup ke kak?/:-p

genny da bomb said...

buk pilla..usd 100 je??hahah..tambah k kat belakang tu hihihi..sadisnye menang usd100 je..huahahahaha

papepun mmg lap lap jugak fahmi!!hero sepanjang kejohanan tuh hehe

Mimie Ishak said...

wei nko nengok si penjaga gol ker nko nengok corak permainan nih....hahhahhahahhahhahahahha awwwwwwuuuuu menyelam sambil minum nampak....si penjaring gol nko tak puji die pon hahahhahahhah.....

cikbunga said...

penalti tu firman yang ambik. bukan gonzales.. hehe.. u lap fahmi tpi lap u la filanie.. best bc ur entri..daa