Tuesday, May 12, 2009

SELAMAT PAGIIIIII...

Pagi nie... aku bawak bekal... sajer jer nak bermanje2 ngn sumer... nak kepoh gitau org yg aku bwk bekal... motip???? yer yer... aku mmg nak belagak bagi tau..aku masak nasik goreng smlm... pastu belebih2.. so utk menjimatkan kos, aku bawak ler bekal...gipon bestpren mak kene chick pox plak... aritu dia kene sakit mata.. bersambung2 ler cuti dia kan... so tinggal ler aku tekedek2 sorang2...oh yer... tp ni gambo lain yg aku nak upload....

jengg jengg.... hehehe.. aku mengidam nak makan roti kaya sebenarnya.. so smlm aku bli ler kaya.. pastu pagi tadi usha ler roti kat umah.. tgk2 exp. date dier 10 May.. ari ni dah 12 May.. kuakakkakaka.. bapak aku pesan.... selagi roti tu tak tukar kaler ijau.. (dlm erti kata lain.. naik lumut/kulat) ko still boleh makan... tak mati punyer.... so aku pon blasah jek lahhh.. kata anak bapakkkkkkk... huahahhahaha...

cakkk.. hehehe... sambil makan roti..sambil drive nak anto acih gi nursery... pastu sambil snap gambo skali.. huhu.. tp aku usha dulu kete kiri kanan... kot2 dorang nampak aku snap gambo roti expired ni kan.. malu ler mak!!! kuakakkakaka... yg penting aku kenyang dah nie.. tp ada lagik bekal nasik goreng.. saper nak angkat lutut!!!!!!!heheheh.. maap yer..terbuat lawak bangang plak pepagi...

6 comments:

JuJue said...

menyesal plak aku tengok blog ko pepagi ni. aku posa la plak arini. konon nak gantiiii posa posa yang tinggai dulu..dari zaman form 3 tak pernah berganti...

jadi, sgt sgt menyesal bila bukak..ada gambar roti. secara otomatik perot aku lapar. ko jgn, aku kalo posa posa ni..nampak plastik bungkus coklat pon lapar!!!

mannira said...

tq..fila...tq jujue...ceh..mcm time award lak kekdahnya..wakaka..yela..korgla..yg menceriakan hari2 org...

korg memnag best...

syareena said...

uih mengancam lak roti tu...

syareena said...

uih mengancam lak roti tu...

Liyanaroxx said...

uish....mcm best jerk roti kaya tuh *tetiba perut mcm lapo padahal dan NGAP nasik lemak pagi tadik* kahkahkah~!!

sheila said...

aku pun camtu gak buk..
slagi x kuar kulat slagi tu aku blasah..rugi wo kalo buang
gardenia skrg satu pek tu 1.90 hehhe