Friday, May 29, 2009

NAK GELAK SAMPAI CRAMP?? JOM LAYAN NIE..

Citer banyak tak mohhh okeh... tgk jer gambo2 nie ha... sakit tulang bakang aku gelak bagai nak giler... huahahahah... nak perubahan konon!! nah hamek ko!!!!!

pic 1

jumpa lah mak tgh2 malam2 kat tepi lorong kat sogo.... jgn bawak awekkk tauuuuu!! kang mak sepak awek ko..


pic 2

mak keje kat salon Ah Loy kat tepi chow kit.. meh la datang salon mak.. mak bagi diskaun 89%..

pic 3


kuang hajak tul pompuan yg wat rambut mak nie.. mak suh buat lain.. sekali dia curl terus begulung naik atas mcm tu.... huhuhukkkkkkk...

pic 4

mak rasa mak comel jer rambut mcm nie.. senang jek kalo naik moto.. tak yah susah2 carik helmet!!!

pic 5

mak ada dinner malam nie...nak follow?

pic 6

ni lah muker mak lagi 40 taun... nenek paling vogue di muka bumi ini...

pic 7

amacam??? membangkitkan selera tak tgk rambut mak??? lapar???

pic 8

hooooo hooooo... yg nie.. pondan lain tgk confirm meraung jeles... hihihi...

pic 9

mak leh mintak Dato' Yusop Haslam tgk2 aper watak utk mak dlm Gerak Khas...


dah ler tu... hari ni mmg mood bersuka ria mengutuk muke sendiri... dah ler..tok sah ngada2 nak curl lah.. nak wavy2 lah.. dok jer diam2 ngn rambut tu yer fillanie... neway thanks to all yg mensuggest fillanie tu..hihi... oh yer.. thanks to tya olso... syok ler memain buat2 rambut mcm nie..kuakakkakakak... u make my day.. gelak tak hengat!!!

* click here utk transform diri anda macam saya...

17 comments:

genny da bomb said...

kahkahkahhhh...guling2 ku dibuat buk pilla..

Liyanaroxx said...

kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah!!!
sakit perut gelak wooooo!!!trus bos baling pen sbb tgh staff dia gelak x hengat donia...opsss...ampun bos!!!=D

busyuksayang said...

wah!!!!!!! hahaha!!!!

Softtouch [Hanim] said...

kelakarlah..nasib baik kat opis kalu x mau berguling2 ni...nak subelah transform..he he he

MimY HaMiD said...

ko ni filla mmg la..aduyai..ade je..ceria hidup aku...mak soke ni..adoi gelak gila babs beb

rynas said...

keh..keh..keh..perasan lawo sgtlah tuh..

Miss Moon said...

klaka giler dow ....lawa lawa la nko hahhaah yang mana fav nko pillaaaaaaa?

tapi kan dalam manyak manyak aku paling suka nko skrg ar ....ayu n jelita je auuuwwwwwwwww

mannira said...

wakaka..org gelak guling2 ni...sengal la ko ni fila...

sheila said...

akakkakakak..
pic no. 3 tu paling cam hampehhhhhhhhhh...cuba ko bli wig betul pakai camtu..

bukan pak radie je yg lari..ngan acih2 pun lari skali

ejea aziz said...

memang lawak tul..ekekeke..
pic. no 4 tu kalau ko nk transform cun...yg tu chantekkkk...

JuJue said...

wehh pic 3 tu..lawaaa la! hahaha..tp kdg2 rasa mcm nak hentak kepala kat dinding! hahahaha tak tahann tak tahannn sabar ku tak tertahann..

ok per?
ehhh ko jgn wat tak jadikk plakk wat rambut!! nak kena nihh.. penat aku menunggu...sampai rambut aku pon dah loose! cepatttt ahh

Mimie Ishak said...

wei ko ni dah bosan sgt ker...hadoi...filla filla...ye lah nanti kite gi menyetan kat bukit cerakah okay..

syareena said...

hehe x terkate

ila de cute said...

hahah ....comel la filla...lawa plak tu...tp honestly aku rasa ko paling lawa dgn rambut yg skrg...tak yah la wat apa2 dah...tp kalau ko nak wat gak, wat le rambut helmet tu... comel

pHat sUe said...

sempot2 tumpang lalu neh ...

berani ke wat pixie cut tuh?? ada bran?????????

/me tengah bayanag fillanie rambot pendek giler

melon. said...

ada yang nampak real.

Lenny said...

bongek tull.... lawak okeh..:P