Wednesday, May 13, 2009

JOHNSON'S PRODUCT...

saper pakai produk2 Johnson's angkat lutut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... (ni aku tgh angkat lutut okeh).. heheh (tipu jek).. sajer jer aku nak promote sket produk baby nieh.. dah tua2 ni kan harus ler membela-bela kulit nieh.. kalo tak harus ler kematu..kering.. kelabu dan berabuk.. (kuang hajaq tu.. tu ayat Pak Radie kat aku salunyer).. mcm ler kulit dia tu halus tulus mulus..... bekerak gak aku nengok!!!!!!!!! ceh.....



aku suke produk Johnson sbb produk ni dari kita zaman kecik2 lagi dah ada.. betapa established nyer produk nie... lagi pon bau2 dia sedappp jer.. bukan aku tak pakai pureen sumer tu.. aku pakai gak yg pureen from top to toe tu utk Acih nyer body wash... tp rambut Acih jadik keras dan susah nak sikat.. erghhh tensi okeh..abis putus2 rambut Acih.. tulah ikut lagik rambut apak ko.. cuba mcm rambut mak ko nie... lps shampoo pon x yah susah2 guna sikat.. guna jari pon boleyyyy... heheheheh...

(shampoo Acih skang nieh)

nak dijadikan citer.. aritu balik umah Wan Ampang... try ler shampoo no more tears Johnson tu.. try kat rambut Acih yer.. bukan aku... lepas tu hasilnyer.. mabelesssss.. heheh.. senang jek nak sikat... rambut anak aku kan dah panjang ngalahkan Rapunzel... erghhhhh!! so skarang ni saya dah bertukar ke shampoo Johnson no more tears.. belilahhh belilahhhh... hahahahkkkk...

utk saya dan pak radie plak.. kami guna Johnson 5.5PH 2 in 1 nie... utk shower gel... siap ada refill pack.. so guna jek botol tu.. beli yg refill jek.. aku suker sbb kaler dia putih... putih kan bersih... dulu aku pakai gak palmolive bagai.. mcm2 kaler gitu.. bau2 bunga lagi... tp rasa2nya aku tetap nakkan kaler putih dan bau baby.... mak kan babi ooppsss BABYYYYY... AUWWWW..

(sowii ler dah lama sgt..heheh.. sticker dpn pon dah tecabut.. )

lagi??? baby oil lahhhhh... aku mmg suker baby oil nie sbb sgt multipurpose... tuk aper2 pon boleh.. aku suker guna yg kaler pink tu.. kalo ada sisa2 mata panda kan.. yelah lps ko buang make-up bagai.. mascara ko tu ttp akan menghitamkan mata ko kan??? walopon ko guna eye makeup remover bagai... so solution nyer ialah.. amik jer cotton bud.. titik jer johnson baby oil.. pastu bersihkan je mata yg mcm panda tu.. konpem itam cotton bud tu.. kurang ler sket mata zombie tu kan kan? kalo kulit kering pon leh jek sapu2 baby oil nie.. dlm kete pon aku spare satu... pastu utk korek tinga Acih pon aku guna ni.. sbb Acih kan ikut type apak dier.. kuninggg.. ces!! pengotor... tgk mcm aku.. jenis keras mcm batu.. hanya besi jek yg leh kuarkan kekotoran itew...hahahhaha...


ini adalah produk terbaru yg aku Pak Radie beli untuk Acih.. dari beli segala perfume2 budak2 yg bau leh buat mak pening kan?.. baik guna cologne ni jer.. acih suker....


ada lagik segala lotion lah.. bedak ler.. tp tak kosa ler aku nak gi carik nak snap2 bagai.... tp mmg johnson's ni best kan?? korang pakai ker johnson's? ker anak ko jek yg pakai????

*bagi laluan mak nak belagak sket nieh..utk makluman sumer.. mak mempublish kan entry ini dirumah selepas makan mihun goreng yg disedekah oleh akak kat opis tadik..tp lapo lagik... aper aku nak mentekedarah nieh?sungguh heaven berinternet dari umah.. maap yer mak owang kampung jek..dpt tenet ni..rasa mcm rahmattt jer..kuakakakkakaka....

6 comments:

sheila said...

haruslah mak pun pakai gak produk johnson ni w'pon penah gak skali tu rasa cam nak boikot...mak sedey tgk anak palestine tu..tp tulah..prasaan tu kojap yo

aku ske pakai lotion & baby oil yg kale purple tu..wangiiii..bau dia cam whitemusk b/shop tu..

sheila said...

eh..ko online dari rumah???

aku ponnnnnnnnn...tetiba kuar ayat poyo aku kan....

busyuksayang said...

lawak la u nie filla...

dari dulu, i & hubby mmg guna johnson baby milk bath...terasa diri seperti baby gittew...hahaha!!!

JuJue said...

yer saya jugak pakai barang johnson & johnson! skang anak saya pakai sabun johnson kids yang head to toe kaler biruuu tuh.. fuhhhh..wongiii gilerr..
kadang2 mandi pon saya kebbas anak saya punyer.

bedak plak...saya pakai bedak johnson kaler pink tu. bau nyer suuuwwiiittt jer macam saya & anak saya.. auuww..

tp..mmg best kan!

Liyanaroxx said...

yer kak filla...sesungguhnya johnson punya product mmg best....even xde anak agi,liyana pun guna gak cologne morning dew tuh..baunya sweet gitu~!!

Mummy Alysha said...

alang-alang ko dah buat entry johnson nih... ko promotekan laaa sekali sessi aku dalam johnson tuh nanti... hahahaha..!!!