Thursday, May 28, 2009

HARI INIIIII.... HARI INIIIIIIIII....

hari ini ialah hari khamis.. hari ini adalah hari yg sgt penat... hari ini aku tatau nak buat apa.. hari ini aku blank...hari ini aku sakit perot sbb kurang makan... hari ini berat aku turun gegiler... hari ini berat aku 45.1kg... hari ini ada org tego jari-jemari aku bekedut2 mcm org tua *damn*... hari ini rasa mcm nak pi guardian.... hari ini rasa mcm nak survey2 apa yg baru kat topshop tp website dia takleh bukak...sama ada aku bodoh atau internet ni yg bongok.... hari ini aku siapkan acih sambil turun lif sorang2 sbb pak radie yg salunyer tolong bawak sampah takder..dia tak balik semalam...(so aku tak buang sampah hari nie)... hari ini aku gi isik minyak kete sendiri pepagi tadi sendiri..(kalo tak pak radie escort naik moto...pastu aku blagak mcm mak datin tnggu dalam kete jerrr sbb pak radie yg tuang minyak).. hari ni aku kene ingat utk mintak balik duit rm50 isi minyak kat pak radie..heheh....


hari ini takder mende nak masak.... hari ini anny blom lagi tepon aku.... hari ini aku dah pakai lotion lepas kene tego kulit tgn bekedut2....hari ini aku makan mihun goreng yg beli kat petronas pagi tadi..tp masin nak mampos pastu rasa mcm tgh makan halia..bukan mihun...tp halia okeh!!... hari ini aku mengecak nasik lemak org... tak cukup ngn tu aku mengecak roti gardenia akak kat opis ni sekeping tuk dicicah ngn teh tarik wakaf kat pantry...hari ini aku dah memikir mende2 yg kene pegi dan kene buat on weekend... hari ini aku tgh pikir byk nye jemputan org kawin..tp sumer aku tak leh pegi.... hari ini pak radie akan balik tengahari sbb smalam dia tak balik... hari ini aku kene gi carik makanan utk dia ke tak payah??? hehehe... hari ini rasa mcm nak suh pak radie blanjer makan sbb dia masyuk..hehe.. hari ini aku dah tak yah dgr Acih dok membebel 'mana papa..mana papa'...


hari ini aku rasa ada something wrong kat hotak aku... hari ini dan semalam aku rasa sgt bosan nak mampos.... hari ini aku rasa mascara aku mcm dah kering nak kene bli baru ke?? ke bulu mata aku yg pendek sgt tp ada hati nak salahkan mascara?... hari ini aku kene berus collar t-shirt pak radie yg kaler putih tu... hari ini aku rasa gigi aku putih sket heheh... hari ini aku tebayang aper akan jadik lagi 5 tahun...


hari ini adalah tetap hari ini.... hari ini akan berlalu dan takkan kembali... hari ini takkan sama dengan hari esok... hari ni aku kol natra ngadu pasal jari aku bekedut2...natra ckp sebab dah tua..confirm kata nyer!! helloooooooooooooooooo??!! ok ok okkkk aku tua... hari ini aku membuat pengumuman bahawa aku redho yg aku dah tua... sekian terima kasih....


*luahan hati dari si tua yg mula sedar diri*

11 comments:

MimY HaMiD said...

hari ni..hari ini...hari ni entry ko mmg ala2 confession..berani mati...auwwww..xkisahla tua nok janji hati muda belia

busyuksayang said...

wah!!! anak papa tul acih nie...

Softtouch [Hanim] said...

banyaknya hari ni.Hari ni tetap ari ni..Banyak yer yang berlaku hari ni..

mannira said...

arini sebenarnya fila yg suka pak radie dah nak balik..bukan acih sebenarnya...tu yg terjadi arini...wakaka...

Liyanaroxx said...

hari ini dan semalam takde ke kak filla?*mcm tajuk lagu plak*

Sham Ummi Echa said...

byknya kejadian pasal hari ini..
biar la tua asal jiwa muda.. ahakss.. tp xpe sbb ko si tua yg sedar diri..ngehngehngeh.. ni statement dr ko kan??

Sham Ummi Echa said...

eh poms..aku pon si tua yg sedar diri gak.. ni ha bc n3 ko nih terus aku capai losyen lumur kt tgn kaki sumer.. huhuhu..mak lg tua dr ko nyah..

Kasih Aleeya said...

mimy:yer TETAP tak sedo diri ku dah tua.. haha
busyuksayang:takk dia dah beralih arah..skang anak mama..dia tanyer tu saje2 jer..hahaha
Softtouch:tak byk berlaku hari ni..sajer buat2 mcm byk!!
mannira:yer yer..suker nak suh dia angkut ktorang gi dinner..ngeh3x
liyanaroxx:ada ke lagu mcm tu?hehe
sham:yer aku situa yg kadang sedar..kadang tak sedar..bagus ko dah sedo diri gi sapu lotion!! haha

Mimie Ishak said...

ko kenapa HARI INI? kenkadang aku ader rase cam HARI INI.....mmg tak best.....

JuJue said...

hari ni, semalam, esok dan selamanya aku rasa macam nakkkk je penampo ko!

ewwaahhh sedap nyer aku nak tampo orang! ko lempang aku sket yanggg...

ila de cute said...

hari ini aku pun rasa bsoan nak mampus...eh filla, aku rasa ko ni talented in writing la..sure ko terror buat karangan masa kat sekolah dulu kan..