Friday, May 08, 2009

Dah Balik From Casting Vanish...

hehehhe...akhirnyer setelah ditimbang-timbang kati...i decided to go for the casting with my beautiful pimples face..yihaaa...konpiden giler..mampos!! kuakkakakkk... sebenarnya dah tak moh pegi..tp sbb ada time belebih2 (cover line sket ayat).. so aku ngn cik anny pon pegi ler.. sajer nak merasa experience casting.. baru rasa mcm glam artis sket kan kan kan...



biler sampai terus tanyer toilet.. tekepit2 dah nak tekencing nie... dah tu baru lega... then tunggu turn...nasib x der org lain yg tgh tunggu turn..kalo tak... konpem org ingat aku ni tesilap tempat casting nieh..hahah... dah siap aku tampal muker 3 inci ngn foundation..sampai naik bekakah2 dah muker mak ni ha... dgn harapan leh cover line arr jawat ni.. pastu kene lah "ACTION"..ngn "CUT" bagai... heheheh... rasa mcm blakon drama jek..huahhahahaha...



siap ada ayat "Mulai sekarang..saya akan gunakan Vanish!!!".... perghhhh...muker tegedik2..helloooo tolong arrr... kene ckp ngn muker excited sambil pegang botol spray (konon vanish lah)... mcm bongok dowww... x leh blah... tp tak per... hantam sajer.. cik anny pon casting skali..kalo cik anny yg dpt offer... harus dia kene bagi aku duit tu separuh.. aku tak kira!!! biler tgk balik video tu kat pc org tu... ngn pakai tudung kaler merah mcm alas meja..ngn baju biru aku.. haaaa haik ko..mcm elly suriati jadik bibik okeh!!!! mmg KONPOM aku x dpt..hahahha... tp takper..at least aku merasa gak ler tegedik2 camera standby action!!!!!



weh nanti ler sambung citer aku tgh jakun ni berwebcam bagai ngan jujue lopez ni haa kat mc d..jue, ko bangang2kan aku yehhhhh...x per..ko siap ko nanti eh..

4 comments:

JuJue said...

ko nak aku bangang kan ko kan?? aku dah siap letak eksssklusifff dating kita malam ni kat blog aku kan?

best best best...pasni..kita webcam sambei mandi plak. barrru lah besttt..

...$weE+ 666... said...

hehe... kelakar plak ko nih gi casting. tp mmg camtu. teringat aku masa casting rejoice few years ago. tergedik2 konon nak poyo rambut kita cantik arrr... hahaha... dah dorg panggil audition, redah jerk... smpt pasan rambut kita mmg cun meletups arrr konon!!! best of luck to u k! :-)

genny da bomb said...

hihihi..terpilih kalu dapekla mak nengok muka buk pilla lam tibi...harus bekalan vanish setahun dpt nih haha

SickHaNny said...

Kan..kan..aku dah agak dah..