Saturday, May 16, 2009

HAPPY BIRTHDAY NATRA..

Today 16th May is my bestfriend's birthday cik Natra.. walopon aku dah sms ko malam tadik kul 11mlm (sbb demam teruk... x larat nak tnggu kul 12mlm)... tp aku nak wat special entry utk ko kat blog aku...
sowi yer natra..aku curik gambo ko dari fb..hehehe..aku kenal natra dari form 2 masa umo 14tahun.... heheh.. masa tu aku pindah kl daripada sabah.. memula minah ni ingat aku minah indon... perghhh..sungguh kuang hajaq giler ko ni kan..hahahha... yerlah aku baru nak tukar tune kan... dah lama giler dok sabah..harusler..
so hari nie sempena birthday ngko... dan sempena hari guru... aku nak wish ko happy birthday.. biler nak kuar makan2? ko blanjerrrr..heheh..kata keje baru!!!! walopon ktorang ni close.. mcm aku close ngn anny jugak.. tp ktorang x penah ler nak jiwang2 sesamer sendiri...hahahha.. maknanyer mcm segan ler nak ckp aku syg ko lah natra.. perhal??? hahha... tp aku ngaku lah kan... mmg aku syg ko pon... kalo tak..aku tak kawan ngn ko sampai skang... giler lama okeh.. ko tak leh tipu aku... sumer pangai ko dlm poket aku... (temasuk rahsia2 besar).. hahhahah..

Acih with Atta.... heheheh... aku kan natra, kalo tanyer kasih pasal auntie natra.. dia mesti buat dog style nieh..heheheh

ok ler natra... aku doakan ko sihat.... happy.... bertemu jodoh... heheh.... semoga friendship ini akan berkekalan sampai ke tua... (kalo kita idop lama la kannnnn)..hehhehe...

5 comments:

C!kpuanmuda said...

cantik budak natra nih. ehh.... cam lesbian plak haku :p

JuJue said...

aku yg bukan lesbian ni pon...suka toi nengok natra. apa ntah lagi kalo aku lesbian. tu blom aku citer kalo aku jantann..meleleh leleh ayor lior...

ehh kalo aku jantan, ngan ko ko aku ngap! ehhh tp kalo aku jantan..ntah ntah ko yg ngap aku! blehhh?? hahaha..ko kan rakuss. auuuww.. gila siotannn imaginasi aku kan?

hoii!! online la woiii layan aku nih!

JuJue said...

panjang umor...pantang aku seru...terusss online! hahahaha

...$weE+ 666... said...

ko & natra ni cam twin aku tengok... seiras gitu!!!!~ especially pic last tu, seiras dowhhhh... tapak kaki korang! hahaha... hepi befday natra!!!~ long live rock n' roll!!!~ hahaha...

MimY HaMiD said...

kwn ko natra ni cantik lol....