Tuesday, May 19, 2009

AKU X DE NAPSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....

Heheheh...kalo tajuk hangat lagi hangit mcm ni...lajuuuuu je sumer aku rasa..hihihi.... sebenarnya mak ni haaa.. x der napsu makan..... dan segala jenis napsu yg korang coba pikir2 kan.... kalo rasa dah sampai naik senak prot ni haaa.. aku telan gak ler roti buh kaya tu.. sekerat dua.. pastu campak dlm tong sampah... (uihhh melonjak2 syaiton time niee)... pembaziraaaannnnnnn....


ptg tadi baru jek muntah2 manja dlm toilet.. prot kosong.. nak muntah keluar aper... adoiiii haiii... biler kol pak radie suh dia jgn blk malam2 sgt... kang aku lapo kat umah ni kang... dia suh aku pi bli sendiri... ngn ayat 'pandai2 laaa nak idopppppp'... ewahhhhhhhh....... rock sempoi abis ayat ko kan... tp tul gak.. nak idop kan? pandai2 ler... nasib aku ni jenis berotak sket... kalo aku ni jenis pompuan lemah lembut lagi lemah gemalai..stok nanges2 sbb dpt laki stok mulut mcm puaka ni haaaa.... mampos lerrr.... mmg ko tido luar ler...aku tukar pin number alarm nie... huahahah......


maka nyerrr... aku telah berjaya memandaikan diri utk hidop... baru jek lepas beli nasik paprik kat kedai kat bawah umah ni haaa.. tu pon sbb dipaksa acih gi main buai.. hangen aku...masa pi kat buai.. tetiba dtg budak dua orang laju jek dok kat buai..hampeh... aku dah ler nak cpt... aper lagi... guna lah kuasa veto sebagai mak budak kan? aku diri tul2 dpn budak tgh excited naik buai tu... pastu buat ler muker garang sket... ngadap jer budak2 tu main buai... pastu budak sorang tu mcm gerun kot tgk muker aku...cpt2 dia turun...huahahahahah... bagus..... paham pon bahasa muke aku nieh... pastu suh ler anak sendiri yg naik buai.. buruk gak kan pangai mcm tu? tp bagi chance ler... sbb aku sakit okeh.. tak kosa nak nunggu turn nieh... tolak acih pon x larat.... acih siap sound naper tolak slow sgt... helllllllloooooooooooooooo??? aku tolak pon dah cukup bagus tau... lagi nak demand... mak ko ni lemahhh ok... baru pas muntah.. nak suh tolak2 buai bagai... ceh!!!


skang aku tgh meniarap sambil taip ni... acih baru lepas cuci tgn..pastu suker ati renjis2 laptop aku ngn air... aku siram jugak budak ni ngn air... pastu kangkang.. dok bakang aku.... okeh..gtg sblom pinggang aku plak patah tak pon budak ni yg patah jap gi....... baiiiiii.....

10 comments:

Anonymous said...

~hi...just nak drop my first komen...lameah dk baca blog akak...pening2 tu acih nak dapt adik kut..hehe~

@zura said...

hahahahaa.. setuju

Kasih Aleeya said...

salahhhh.... tekaan anda meleset sama skali..huahahahahahah...

Lenny said...

ko demam lg filla? ciannyer ko...

arituh aku pon demam stock 3 minggu baru bebetul virus tuh nak abis... tension tul...

takpe... sabar ok... insya Allah nanti ok..

happy2gether said...

Filla, semoga napsu mkn n segala yg lian back to normal...ehhehe....sian ko, x lalu mkn ni payah, ilang nikmat idop..ehhehe....take care n mmuah to Acih, jaga Mama baik2 tau...hep jgn dok atas bakang mama, senak perut mama awak yg sekeping tuh..opss yg slim tu....heheheh

genny da bomb said...

musim kot skang ni..saya pun baru je lega demam selsema pakej ala2 H1N1 hahah..nasib bukan H1N1 je lah..hehhe..

budak2 ni mmg kan..pantang nengok mak pak dok meniarap mula la naik atas buat kuda..sabo jek la..acihhh jgn buat camtu..kang patah pinggang mama tuuuu...

Farah_W said...

uihhh...ingatkan napsu tuuuttt tu yg takde...wakakakakak.....samala kita tgh demam...tapi segala napsu aku tetap baeekkkk punyee...

MimY HaMiD said...

lamanya ko demam nyah...ko x gi sepital ke?? nafsu lain ada x?? huhuuh

Mimie Ishak said...

lamenyer ko demam nih...tak pernah aku dgr ko demam terok camni...mengikut pengalaman aku kalau org demam terok camnih sebulan pastu die ngandung muwahahahhaahha...anyway take care yer darling...perot jgn bagi kosong nanti lambat sihat...(psssttt dlm tak sihat tuh gagah jugak ko memblogging ek...sungguh committed)
en anonymous: (kalau lah saya kenal) saya doakan apa yg ada comment itu menjadi kenyataan....dah lama saya tunggu berita gembira ini (boleh aku yg lebih?) hahahah

busyuksayang said...

alhamdulillah...at least selera makan u still ada :p