Tuesday, May 05, 2009

Niat Lain....Jadik Lain....

di suatu petang... di musim yg laluuuuuuuuu... (tau tak lagu tu?)..haha... yer petang tu.. rasa mcm dah gemok... so dah plan awal2 ngn cik anny suh dia datang nak try tgk gym dpn umah aku tu... kata dah operate..so leh ler guna... 2 jam rm2.. aper ada hal kan?.. heheh.. so siap2 lah nie... ngn Acih yg hover nak gi gym dpn umah pon nak berskirt jeans bagai... (menggelabah giler).. suker ati ko ler Acih...
skali turun bawah..tgk ujan gerimis gitu... nasib ada towel kecik aunty anny....ikat kat pala mcm tu (tingat kat stye singaporean cik natra masa zaman2 remaja... bapak stylo giler babs...hahahahha...... mcm traveller gitu...hahahahhahahahahahah.....aku ngn anny tak leh luper mende tu okeh cik natra!!)... ngn aku tak leh luper style ikat good morning towel ni mcm saper tau???? TAKUYA KIMURA.... ya ampung... aku giler tul arrr ngn Takuya ni... bapak nyer giler....
okeh...ni gambo close-up yg disimbahi cahaya keimanan sket... heheheh...

uuuuiii sayangnyer kat auntie Anny.... (gambo adalah sebelum pergaduhan Acih ngn auntie anny).. dorang bedua ni mmg salu gaduh... tp sayang2 gak... fening aku...

malas nak buh caption... buh gambo jer lah yerrr....
-semangat kesukanan- aik...anak aku sujud syukur ker aper nie... dia dah bosan sebenarnyer....sbb nak masuk gym tgk ramai nooo jantanzz..tak kosa mak!... buat yoga plak... elok pas buat yoga...dia buat haku naik hangin plak... sudahnyer.... ini lah hasil dier..... impian menguruskan badan dah tekubur disebabkan jantanz2 kat dlm gym tu.... jadik terus tukar arah gi membesarkan badan...... "Aneeeeeyyyyy...roti sadin satu, maggi sup cili padi kasi lebey 1, maggi goreng telo tak mo, sayo takmo bagi 1!!!!!!"... hahahah.. yer... habis okeh maggi goreng acih tu.... pastu cirit birit..sbb pedas... (now dia dah serik kot..sbb ckp kat dier..maggi goreng tu not good..boleh cirit)...

*Acih demam setelah aku mengorek lobang tinga dia yg pierce tu bengkak.. pagi aku bukak earrings tu.. pastu petang tu nak pasang balik meraung2.. sgt geram...dan sgt kesian!!! my mistakes sbb pegi bukak!!! sudah nya malam tadi badan acih panas... dia demam.... feel guilty..adakah sbb aku buat dia sakit dan meraung2 sampai leh jadik demam??? ke musim??? ngn cirit birit lagik... huhu.... Acih jarang sakit..tp kalo sakit.. nahhhh..hamik ko.... demam...tinga bengkak..cirit... x nak makan.... sakit gigi..... (stereotype mak nyerrrr)....

7 comments:

-butterfly- said...

:: adoii..
::: betul2 lari topik le..
:: huhu
:: xpe2..
:: nnt next time akak g awal2 gym tu..
:: dak acih memang fav. kan mamam megi goreng tu..
:: tp cian die demam..
:: musim la kak filla..
:: cuaca kan tak menentu..
:: pape pun hope acih rajin amek medicine..
:: moga cepat baik wahai acih comel..

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

okinokiyo said...

weh ko gi bukak tinga acih tu pesal..mak nyeee pun..
aku tgk acih mcm muka baby plak pakai towel gitu...hehehe

gi la cyber ni xder org kan kan?

MimY HaMiD said...

cute giler acih pki towel berstyle...ala2 rasta gitu..huhuhu...take care acih yer

genny da bomb said...

bagusssss!!saya pun sll turn out jadi camtu hahah..konon nk senam end up gi makan2 kakakakaka

ejea aziz said...

hahaha...bagusnye mission, jd menternak lemak lak...so cute acih kena balut ngan towel tuh..ngan senyum yg sweet sgt tuh...
demam lg ke..memang musim nih..cian acih..get well soon okeh..

Azie N Arif said...

filla, kemain ko nak exercise. dah kurus cerempeng ada hati nak kurus lg. Ko dtg kan umah moon ari sabtu ni..ada mkn2 tghari. Datang awal subuh pun takpe..boleh tolong moon masak jd maid moon kejap. Apasal aku plak yg lebeh2 promote. Tuan rumah relaks jee...hehehhe. Aku kan terlebih over excited. Boleh kita tayang muka jerawat sama2. Aku pun lepas exam naik jerawat byk plak. Tension exam kut. ke memang muka dah sedia kala berjerawat buat mcm2 alasan. apa2 pun tak kesah lah..asalkan aku boleh cium mulut ngan ko ari sabtu ni. Dah lama kita tak cium mulut kan kan..

hOtMaMa said...

siannyer kat acih.. tp skrg mmg musim demam kot.. hari tu masa shasya admitted kebanyakkan budak yg masuk sepital tu semua high fever... tp tak pe la.. acil still ok lg kot... btw, get well soon acih!