Sunday, May 24, 2009

Aktiviti Jumaat Malam..

aku nie..dah beminggu2 dapo tak berasap... kalo berasap pon takat2 goreng telo..takpon masak maggi..heheheh... yelah alasan demam tu mmg boleh pakai yerrrr... hehehe... jadinyer.. jumaat malam tu terus ajak Pak Radie gi makan kat Oldtown Cyber.. aku mmg suker tempat nie..sbb cantekkk... ada kolam ikan... kalo ada roti gardenia yg dah expired tu.. selain ko leh try gak abiskan dalam usaha berjimat cermat..boleh ler gak sedekah kat ikan2 kat situ...

selain tu... tempat nie aku suker..sbb kalo ko taknak makan kat oldtown..ko leh dok situ..tp ko order jer makanan dari restaurant Padi yg se'roof' dengannyer..ehehhe.. sedap gak food dier.. selain tu ada gak ala2 mini flea market dimana anak ko leh lerrrr wat muker sian nak itu ini... tepi tu ada playground plak baru bukak... sgt sesuai utk dipaksa oleh anak utk bermain2 disitu diwaktu malam...
geli plak aku tgk laksa ni dlm gambo.. pehal ah?? sbb guna camera phone kot? ni saya punyer yer....

ini gambar bukti laksa nie aku yg punyerrrrrrrr...

Oldtown nyer half-boiled eggs mmg no.1.. sbb guna telo omega..yer ke??

ini adalah makanan wajib Pak Radie yg diorder di Padi.. seafood fried rice..

ini ialah Kasih Aleeya..yang biasanya mmg tak kan makan apa pon..kecuali bagi ikan makan!!

ini ialah ikan2 yg sayang kat acih..sbb acih mmg pemurah bagi dorang makan...dia tak makan pon takper..janji ikan ni makan...

ini flea market dpn oldtown..

acih yg berwajah bangga dpt main kat playground... kalo tak asek sound aku.. 'mama ni kedekutttt laaaa... nak main buai pon tak boleh!'.. ayat tu khas utk aku tiap kali balik dari nursery sbb tak layan permintaan dier nak main2 buai kat bawah umah..heheheh...

aper kedekut??? aku gak yg belikan pistol tu kan? acih takot nak mintak ngn apak dier.. apak dier kan garang....

sekian sajer laporan semasa di cyberjaya... sehingga ketemu di lain acara...

5 comments:

-butterfly- said...

:: alahai kak filla...
:: sweet je mase acih pose tangan kiri kanan tu..
:: dah mcm model terlatih tuh..
:: hehehe
:: rambut die dah semakin panjang erk..
:: tak pulak die rimas erk??
:: wah..pepagi tengok laksa kak filla tu boleh menyebabkan perut bershuffle sebentar...wlu pun dah makan bfast..
:: hehe

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

Liyanaroxx said...

sodapnya laksa tuh..oldtown punya laksa mmg khelas!!!jusco midvalley punyo pun sodap gak!=D

Mrs.Nury said...

Dah besarla anak ko filla...dgn rambut dia yg panjang...nampak kegegirllannya.Wahhh sedapnya iteew laksa...terliur aku tgk.Selalu jugak ko g cyber kan.Aku ingat kat sana tempat office area tp ada jugak cafe-cafe kat sana.Aku tak pernah g area sana hehehe iyala kan sana dkt ngan umah ko aku pulak jauh...ofcoursela tak pernah nk g area sana.

ila de cute said...

ada flea market ek mlm2 kat situ...bets gak ek... aku tak tau pun mlm2 tempat tu happening...wajib aku bawak syahmi pergi ni...

busyuksayang said...

dappnya nasi goreng tue...lapar sudah!!!!