Monday, May 11, 2009

SELAMAT HARI IBU...

10 May 2009... kali nie kami celebrate Mother's Day sesamer.... tp ada tambahan... ajak Pak Lang & family skali..heheh.. since makan2 kat Ampang... so sumer dari ampang.. senang sket... haku gak ler yg tecicir jauh kat putrajaya... sgt syok biler dapat gather2 mcm nie.. makan2... mcm biasa..aku tukang arrange jer.... huahahahah.... tukang bayo adalah Mr. *teeeettt* tima acih buat my bro yg bermurah hati nak sponsor (aku nak top-up dia taknak).. yeayyyyyyy!! aku suker...hahahahahha...
cantikkan IBU tu??? mcm 'I love U'....
VS Ampang
me with my mom yang tersayang.... walopon Hari Ibu.. dan aku ni dah jadi ibu... tp tetap rasa aku ni 'anak' jerr sampai bila2... hahah.. tunggu acih dah beso kot?? biler dia dah pandai nak wat surprise kat aku.. baru aku rasa Mother's Day ni lebih bermakna kot... ceh ceh cehhhh...
me with my mom... sayang sgt kat mama.. tima kasih sbb melahir dan membesarkan aku... dan melayan kerenah aku yg mcm bagus nie... hehehe... Acih n Dhiayer yerrr... family fillanie mmg pandai kalo pose teleng2 kepala manja2 gitu..hehehmy cousin ngn mak dier (my maklang)mama ngn En. Taukeh.. hehehe.. taugeh ada la!!baju aku dah bling2.. erghh malusssss... Pak Radie lek jer pakai jersi.. nasib ler org nak kata jakun pon..kata lah..hehehe.. Pak Radie ngn saya..oittt asal Acih mcm tu? mcm patung cina yg diri tegak tu... kakakkaka.... pas VS.. leh plak ajak gi Nailis ampang.. nak minum2 plak... perghhh..ok ler blasah ler... kami lepak lagi..muka dah beminyak2... dah jom balik umah jom.. sok nak gi school... (pempaham ler lepas tu.. melalak nak pecah gegendang tinga okeh... tak nak balik plak!!!)
*buat mama, happy mother's day dari kami sumer... sementara kita hidop di dunia nie.. gembirakan lah hati org2 yg terapat dgn kita... sbb kalo dah tak der nanti.. ko menangis cemana pon.. ko takkan boleh dpt balik org tu... Selamat Hari Ibu... i love you mama!!

8 comments:

ila de cute said...

Selamat Hari Ibu, filla syok kan dah jadi ibu...

best nya makan kat VS..aku suka giler lobster and chicken...yummmyyy...

mannira said...

happy mother's dat filla....

Mrs.Nury said...

Happy Mother's day Filla :)

Lenny said...

oh ibuuuuuu... kau disiram bayu paggiiiiii....

oh fillaku sayang.. selamat hari ibu.... walaupon ko panggil aku neng yatimah.. aku tetap sayang kooo..

muahs dariku utkmuuuuu..
(ada cop lipgloss coach niii..)

Sham Ummi Echa said...

hepi mothers day buk filla..

besnye ko celebrate kt VS lagik..

...$weE+ 666... said...

tahun ni jer aku tak sambut mother's day mcm tahun2 sblomnyer... bila tgk ko nyer entry ni, tetiba syahduuu... huhuhu sori arrr... mesti ko bosan dgn aku lately ni kan, asyik emo, asyik syahdu... hadoiii...

Liyanaroxx said...

Happy Mother's Day to a WONDERFUL mum like u sis...May u have a great celebration!=D

Anonymous said...

kebetulan 10 may tu adalah b'day saya.. double celebration...!