Monday, May 25, 2009

PARCEL FROM ABERDEEN, UK....

Happy sangat arinie.. sbb petang tadik masa kat office, i received a parcel from someone yg nunnnn jauh di UK..heheh.. actually yatie ni is my customer yg order frame... seikhlas hati nie saya bangga sangat sebab frame saya dah sampai kat Aberdeen sana.. hohoooo.. happy!!! walopon agak tekejut ngn harga post dier kan... heheheh.. rasa besalah plak sbb cost post lagik mahal dari frame..heheheh.....
Saya dah pesan kat dia... once dah hang frame tu kat wall siler lah email saya gambo tu.. tingin nak tgk..hahahah..hover tul aku nie..bab nyusahkan org mmg no.1 laaaa kan...
jom kita tgk rumah cik yatie yg cun nie... (mana der besepah.. cantekknyer laa umah..)

hahhhh.. tu dia.... ada 2 frames disitu... comel kan??? heheheh....

suker laaa tgk umah yatie nie... door kaler putih idamanku... (tak sabo tunggu umahku siap sbb pintu kaler putih..heheheh)


comel tul hero yatie nie...stylo abis..heheh..

ni baru sampai agaknyer...lom bukak lagik wrapping dier.. heheh..


pastu tetiba cik yatie ni bebalas pantun plak ngn fillanie...hehehe... malu sungguh saya okeh!! auntie yatie telah mengeposkan something utk cik acih kiter..hahaha... tak yah ler susah2 cik yatie nie tauu... tp acih loves it!!!!!!! sampai waktu dan ketika filla wat entry ni... cik acih kite tak nak tukar baju..nak pakai jerrrr baju nie..hahahah...

parcel dari jauhhh...

saksikan video 2 minit acih yang tehegeh2 nak bukak hadiah nie.. gerammm jerk aku..hahah..


video


tetiba bukan auntie yatie... jadik auntie natie plak!! hahahah.. tq auntie yatie!!

sowwiiii..gambo acih mmg susah sket nak di snap lately nie..ngaderrr... tak suker amik gambo konon!!!! neway tima acih kat yatie yer kerana sudi menempah frame saya... jauh plak tu!! really appreciate it... and thanks again for the GAP t-shirt yg comel tu.. heheheh...

acih...pls... tak leh blah laaa muka yg nie!!!!! gi tidoooooooooooooooooo cpt!!!

10 comments:

yatie rahman said...

alahai sweetnya acih nie dpt t-shirt terus pakai..x cerewet acih nie kan...sronok tgk sbb dia pun suka...siap buat special entry la plak cik filla oii...malu betuiii...tp thanks gaks sbb brg sampai sini selamat n x de cacat cela..sbb packaging kemas..

JuJue said...

aku suker..umah cam ni. rasa cam aman damaii jer. tp sori lah umah aku takde chance nyer..nak kemas gini. kalo ada pon leh la tahan setengah jam sebelum akid heret kotak dia dari dlm stor!!

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

so sweet.......grm nengok acih.sgt chumill

Anonymous said...

eh!! tingin nak buat frame cam tu gak arr...baper hengget arr??frame tu size apa?

ila de cute said...

ala comel nya acih pakai baju baru tu...aku suka gambar dia yg baring atas lantai tu...comelll..

aku pun suka umah macam umah yatie tu tapi aku rasa umah aku memang jauh panggang dari api le dari umah tu... heheh

genny da bomb said...

cantik umah yatie ni..kemas jek..umah mak nk mcm ni mimpi je la..cantik le frame tu...huhu bila nk leh tempah ni..duit sile dtg golek2 bleh!!

Liyanaroxx said...

acih...excited btol dia dapat baju baru...pergh...siap tido dgn baju GAP tuh ke kak filla?

iswatie "colours of life" said...

alamak filla..mmg nak order gak buat frame tuh but x terorder lagik....

nak cr gambo2 cantik hani & ichlas dulu..

uhuks..tgk pintu putih teringat umah sdr..huhuhuhu

et said...

cantik sgt....gambr tue..nak tau jugak...bpe harga...ingt nak wat cm tue ...untuk gmbr kawin...kalu baleh email kat sy leh ...x etty_0309@yahoo.com

jijan said...

yo...
cun laaa frame tuh..
hmm by the way pls reply my email tuh...nak order frame gak nie. rasa dah lamer sangat email tuh..ker dah jadik junk?

-azizan