Sunday, May 17, 2009

Reunion Pak Radie...

sepatutnyer aku tak yah nak susah2 create entry ni kan? yelah bukan reunion aku pon...lagipon bknnyer aku ada ditempat kejadian... tp ni sambungan dari citer straw hat tu... pak radie bli utk dia yg nak pakai mlm reunion dia kat bluewave sabtu malam (dimana aku telantar kedemaman dirumah seorang diri sambil tgk AF final yg tak best langsung tu)..

entry nie pon bertujuan utk menjaja muker pak radie... hahah... baru padan muker dier... ni haa aku nak upload video dia beduet nyanyi lagu sandarkan pada kenangan... sbb pak radie salu pasan dia leh buat suara Jamal Abdillah.. korang nilai ler sendiri yer..hehehe..

video

giler gedik tul pak radie kan... bini tlantar ni demam..nasib ler bini ko ni understanding..sporting..memahami..jenis tak kisah...relaxx..tenang..... sempoi... dan segala2 yg baik2 lagiklah..


suker gambo atas nie..
noryn nie budak batch pak radie gak..cantek nyer laaa...

haa yg tgh2 tu ialah mommy ieky.. ingat? dah kurus giler okeh.. pas besalin bb no.2..
kalo noryn jek.. sempat lagik pose amik gambo.. x per.. aku x kisah.. heheh.. pak radie pengacara bab exchange gifts.
the crowd.. theme nyer ialah white shirts and jeans.. best kan??
all the guys
batch 93
noryn lak takot amik gambo rapat2..tp laki aku leh kata..bini lagi plak..suh pelok2 lagi...bodoh!!jantan pon leh nak kiss ko kan pa.. erghhhh...
*sebenarnya aku x der mender nak update.. sampai kan owang lain nyer event pon aku sibuk2 buat entry..heheheh... (dlm hatiiiii aku jelessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss) dah fullstop.. skt bahu..nak mandi...

10 comments:

happy2gether said...

Filla...ko dah sihat ke?seriau aku dengor ko kata ko kena tegur...huhuuu ko nampak ke 'benda' yg tegur ko tu?huhuu...bestnyer tgk reunion ni...meriah betoi...psst ke ko lgk demam tgk gambo noryn ngan pak radie tu?perghh bole tahan sore pak radie ek? cam Jamal...ehheheh..nasib lah partner duet dia tu bkn noryn ek?kang mesraaaa camne?ehehheh....mak ieky dah kurussss giler ek?salute!

manisz said...

nilaian aku kan, sora Pak Radie ko nie, adalah meh meh sora Jamal.. sius aku tak sangka sora dia besar cam Jamal.. aku budget sora dia tak lah besar cam tu, kira cam sora penyanyi biasalah..
sabar jerlah ko ek, demam duk umah..

get well soon my fren..

ermm bagus gak kita wat reunion group P kita kan?

Kitty Pryde said...

theme reunion ni SANGAT cun.

i like it so much!

terrer betul organisers.

dh baik demam ke? Siannye...

busyuksayang said...

amboi2 pak radie...hahaha!!!

** cantiknya noryn :) **

Liyanaroxx said...

uish...sore pak radie ada iras ler kak filla...acih plak sore serak-serak basah...leh ar dia jadik ELLA dah besau nanti...hehehhe~!! lawanya noryn tuh...*jeles jap*

Liyanaroxx said...

uish...sore pak radie ada iras ler kak filla...acih plak sore serak-serak basah...leh ar dia jadik ELLA dah besau nanti...hehehhe~!! lawanya noryn tuh...*jeles jap*

Sham Ummi Echa said...

alahai ciannyer kt org demam nih.. da mkn ubat ker manja...auww... manja ker??? hehehhe...

filla..aku rasa yer la..sora pak radie tu ada la sket2 ala2 jamal.. leh thn sdp gak sora dia.. msti ko x puas ati org dok puji sora pak radie..heheheh.. terangkat ler rmbut laki ko tu...

MimY HaMiD said...

i like topi pak radie....hot chick..tp rawkkkkkkkkkkkkk

-butterfly- said...

:: wah!!
:: kak filla..
:: sore pak radie memang mirip abg jamal le..
:: kalo abg jamal x sehat..
:: leh le pak radie gantikan die buat show..
:: hehehe
:: btw.. kak filla dah okeh ke??

^i|z|z|A\h_n|h|k|m^

azileendasaleh said...

Filla.. i sbnrnya terbaca yr blog sekali dua... last yr..then i tgk gamo renion my hubby kat bluewave...tgk muka mamat straw hat nie..cam pernah tgk...bila tgk RADI HAMID...i terus teringat yr blog.. selalu ckp Pak radie & anak dara acih yg cute mute tu...

So, i pun carik yr link kat CPM nyer blog..jumpa! yelah... i pun jeles sbb kena tinggal kat umah... masa my hubby ckp, x bwk wife..i ingat dia xmo bwk preggy wife dia yg dah mcm gergasi nie...

But the gambo yg Pak Radi upload dlm FB...mmg xde wife..kalau tau.. sure WWIII. hihihi... anyway... i wife Khairill... my hubby pun kecoh.. noryn schoolmate dia.. :P