Wednesday, May 06, 2009

CASTING UTK TV COMMERCIAL???

Hi, casting for vanish at candid cast bla bla bla.. Date 6,7,8 May 09, time 10am-6pm. Budget rm2500. Shoot20th, 21st May 09 1+1 day. Tvc M'sia only. Regard.. bla bla bla...

i received this message this morning but i ignored and didn't reply.. dulu panggil utk casting "orang kampung".. now utk tv commercial Vanish... ko tau ker Vanish tu aper??? alaaaaa.... cuci baju Vanish tuuuuu....


lepas ignored kan the sms... i received a call plak.. requesting me to come for the casting.. then i told him it's hard for me to come during weekdays.. well i'm working kan kan kan? (sebenarnyer... sbb aku ni naik jerawat nie... bangkai tul laaa..time2 ni plakkkkkkkk).... pastu aku ckp kalo casting tu buat weekend boleh? then dia ckp nanti dia check..apa2 dia kol....


lunch time tadi aku dok pikir lagi.. nak gi ke tak??? pastu aku kol dia balik... heheheheh... (nak gak tuh).. sbb aku rasa kalo aku tolak.. mesti tak der dah chance lain pasni... bukan konpem dpt pon.. dah tentu casting dulu... ok okkk... we give it a try dulu ok?? so borak2... mamat tu kata dia nak guna 2 org... sorang chinese..and sorang melayu tp pakai tudung... heheh.. (mesti mak aku suker).. dia ckp dia tgk profile aku.. mcm sesuai kalo dibungkus ngn tudung.. mak tak kesah lerr..aper2 jerklah deknon... mak ok!.. pstu ada ler script sket jer.. hamek ko... blakon ler ko kat situ yer... then aku ckp the prob now is.. tetiba plak aku naik pimples.. boleh ke?.. heheh.. dia ckp alaaa.. touch up ler sket2... hmmmmmm.... baper inci aku nak tampal nih?.. ok lerrr... pegi jeklah.. kalo lom casting dia tgk aku dia dah reject.. nak buat cemana.. berambus jeklah balik umah yerr kengkawan.... doakan ler dorang terima mak nie.. leh ler korang tgk aku kuar tv utk iklan Vanish... auwwwwwwwwwwwwwww... (lom aper2 dah bangan... hampagas tul)... yg penting payment tu leh tahan... (leh replace duit bli laptop)..


InsyaAllah aku paksa ajak anny teman aku this friday... eiiiii...mak takot lah..cemana nieh?.. malussssssssssssssssssssssssssss....

13 comments:

Lenny said...

fillaa.. aku suhkkkkeee...

ko jadik artis dulu.. pastuh ko panggil aku plak tauuuww..

tapi kene tunggu aku kurus dululah.. and itu bererti... takkan ada la tuh kan? ahahhaha

mannira said...

waaa..fila bestnya...vanga org ok...biarla kenal kut blog pun..org ngaku je..ni kwn org ni...ceh..mcm konpem fila yg berlakun iklan tu..he..he.. my doa with u... bestnya payment dia...

Akma M.Rudy said...

tarikkk napas panjang2..ko gi lah poms..aku doakan..tumpang skaki sbb ade member glams cam ko! ;p

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhhh lps nie filla glamerrr ler ;-)

MimY HaMiD said...

filla...mak akan tunggu iklan vanish yg ada muka ko...aku nengok kt af petua dr tiara jacquelina -pimple ko tu tenyeh la ngan concealer ..klu ada job nk pki plus size jgn lupa aku...mak nak!!!

Mama Hakimi said...

waaa glamer tu..

xlama lagi berlakon filem ke drama plak..

cam Faizah Enal tu...

dulu iklan Vanish gak..

hehe..

Anonymous said...

HAAAIIIII......X KEJE KER....JGN NK NGADA PONTENG2 KEJE LAK.....

Mummy Alysha said...

wei... pastikan ko dapat casting nih nanti... aku sokong !!!! Aku doakan ko berjaya...!!!

genny da bomb said...

wahh yang blakon iklan vanish sblm ni kan slim mlim gitew n cun2..so buk pilla kan cun tu yg dorang pilih tuh hihi..

takleh tgk xrel tu..leh le mak tgk iklan vanish nnti...awwwww

hOtMaMa said...

wah glamer la ko pas neh..hihihi!

Siti Fatimah said...

filla baik ko pi bila lagik nak dpt kan... best nyer lepas nihh confirm u glamor ok!!!

Mimie Ishak said...

wei kalo glamer jgn lupakan aku hahhaha mana tau boleh dapat vanish free...hahaha

the hasyims said...

heheheee... pegi le casting...
peluang tuh...
glamour la lepas ni.... :)
boleh la keluar tv selalu...