Friday, April 30, 2010

LAGUNA REDANG (Extra)

ok bawak bertenang... jangan tukar channel.. hahah... ini gambar-gambar from my bro's camera plak... hehehe.. kan masa gi Marine Park tu, tak bawak camera... so guna ler camera dia.. baru ni haaaa ada masa nak pi amik gambo tuh....

so walaupon dah basi, eh takpe takpe... masih boleh cuci-cuci mata.... kot2 ada yang plan nak pegi Redang... boleh amik-amik bau dulu....

perot boyot... tapi kalau dah habit suke amik gambo sambil lompat-lompat.. dapat lompat sikit pon jadik lah!!!

alahaiiii...rindunya nak pegi lagi Laguna Redang......

hehehehh tengok muke Dhya (cousin Acih) cheeky gile..ok ni kat Marine Park... gambar-gambar haritu kan tak banyak kat sini..padahal kat sini lah yang best!! bersantai sebelum nak terjun tengok ikang... semua ada.. adik aku yg lelaki jer takde.. (oh dia yg snap kot)
sian Acih kat tepi tu.. tp dia ada problem dengan fish.. takut giler.... so lantak ler dia main sorang-sorang kat pasir... ikan kat persisiran pantai jer...
try gak nak tangkap.. tp tak lepas babe.. dia lagi laju!!!
Pak Radie bermesra-mesraan dengan ikan...
haku kening pon dah tak de.. sian dia... huhu....
ida dan saya... rebut-rebut roti.. hehehe....
tengok kaki Acih.. punyalah dia takut ngn ikan tu... tah per2 tah.. tak paham aku...


ok lah... sekian dulu gambar yang ada.. letih giler sebab prot kenyang giler nie!!!!!!!


selamat hari jumaat!!!



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

filla aku time perut boyot pun ada hati tgkp gmbr lompat2 .. heh..heh... layan jelah kan ;-)

JMR said...

wah..nice gk kt redang ni..akk time prgnent pon leh lompt2 lg ek..heheh

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

kak pilaa. redang lepas ni nak jadi private island. stok chalet2 murahan tu dah xde nti. then yg tggl tu resort yg tido semalam harga riban2. baik nak pegi, pegi tahun ni. start nx year dah jadi privateeeeee. mb terengganu la punya kerja! hukk

JuJue said...

comeiii jer ko bunting yer. kalau ko baring kat tepi air tuh..mesti org kompius..ni kat redang ke kat langkawi. sebab dah macam tasik dayang bunting. auuww!

i miss u lahh bebeh! aku ada menda nak ajak ngumpat! jomm ngumpat jom yang... hahhaa..