Tuesday, April 06, 2010

My baby is a.................................

alahaiiii...... ni perot ke bola... hahaha.... (29 weeks)

ok lah... aku dah penat berteka-teki dengan diri sendiri.... sebab 1st and 2nd check-up hari tu pon.. doc tak betul-betul confirm... so check up pada hari sabtu lepas.. adalah confirm kot... maka keputusan adalah muktamad.. dan segala pertukaran jantina selepas ini adalah kuasa Allah s.w.t..... kita merancang tuhan yang menentukan...

maka, dengan rasminya.... adik kepada Kasih Aleeya yang dijadualkan tiba di muka bumi ini pada 18 June 2010 ialah:-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
GIRL
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
BOY
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
GIRL
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
BOY
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
GIRL
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Yes... it's a girl!!!!!!! huahahahahahaha.... ok fillanie, ko bersedialah nak mengadap kegedik-gedikkan berebut-rebut make-up.... nak cekak rambut itu ini... nak eyeshadow.... nak gown kembang pusing-pusing.... posing-posing depan cermin.... ohhh tu tak jadi masalah.. sebab dah biasa dah.. kak kasih kan ada?...Kak Kasihhhhhh...... sile handle adikkkkk........ hehehe....

apa perasaan aku? oh.. bersyukur sangat... sebab lepas ni leh lah tgk Acih Jr... heheh... janji sihat aku dah bersyukur sangat dah... tu kan rezeki..... dah lah rezeki dapat bersalin kat hospital baru DEMC.. auwwww... next month check-up kat sepital baru... mudah-mudahan aku dapat bersalin normal.... doakan lah kami anak-beranak yer...

tata!!!!






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

25 comments:

mummy_ayu said...

wak..kasih nak dapat geng..best!! congrate filla...semoga semuanya selamat nanti dear!!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kasih ada geng...mama ada geng...sian ler pak radie xde geng lagi....

apa2 pun....hope both filla & baby sihat sejahtera hendaknyer...

iena said...

ok la tuh ada can la beranak sorang lagi... chewah.......

Maya Bakers said...

tekaan aku salah.... :(
hehehe...
apa2 pon aku gembira sangat.... dapat tgk acih Jr yang pipi tembam lagi... !!
eh... DEMC pindah hospital baru kat maner arrr??

notti netti said...

Tahniahhh.....berminat nak berbesan tak?> huhuhu

NUNU EERA said...

congra2lation 4 da 2nd baby gurl.. ptut la u byk mrajuk.. baby gurl lgi upenye..;)

Farah_W said...

congratssss babe!!!!!! i love baby girl!!!! tapi tak kesah la mana2 kan???janji baby sihat....alhamdulillah

aLya said...

nmpk nye pak radhi xde geng lg..kali ni bb gal nme pe lak de kasih² gak ker sis he²..

Anonymous said...

yessszaa...kita pon x sabar nak bersalin di spital DEMC yg baru,aauuwwwuuu...

azdra-azdra said...

knp ko tak buat quiz?

klu tak confirm aku menang.. heheheh takper.. acih jr ko leh gegirlkan habis.. no seluar askar k.. hehehhe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kita sama ler filla ... bezanya i dua2 HERO .. u dua2 GIRL ..leh kenen2 berbesan tak ???? ha..ha..ha... ;-)

Mimy Hamid said...

girl lagi...kasih gak ke awal nama??

Miss Moon said...

alhamdulillah pilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yeyyyyyyyyyyyyy best per ...Best friend forever ...nanti anak dara nk dah besar2 nko takyah sebuk2 nak kemas umah ...suh je anak anak dara kemas kan

im so hepi for u pillaaaaaaaaaaa muahsssssssssss

wey nanti nama adik apa ek ...kasih apa?

ejea aziz said...

hallooooo...
rindu giler kt blog ni...
girl ek..samola kita..mtk2 semenya dipermudahkan nti..spital baru DEMC nti kt mana ek?
wah tak sabar dh nk tunggu adik kasih ni...

Aini said...

salam..

selalu jadik silent reader jer.. hehehe...

oklah tu dua-dua girl.. geng ah dengan kita gaks.. ;).

2 girls and the 3rd one baru boy... so, Filla masih ada masa lagi untuk dapat kan boy.. ;).

congrats!!!

SURIA AMANDA said...

a girl!!!wah!mesti seronok..cuma yang x besh Pak Radie lew..xde geng and sure kena buli...sis..semoga selamat semuanya, suka tgok pic kasih terlelap kat dashboard tuh..comel..

Inora Putri. said...

wah! sama birthday ngan i laa kak filla! =D

congrats! mesti chomel jugk mcm acih. hehe.

nafiiz said...

wah tahniah..tahniah...
acih dapat geng baru...
tapi bila nengok pada perut filla nampak macam boy ajer..hehehe..
(tok nujum yang tak bertoliah)

C!kpuanmuda said...

bak sini bagi kt i je la ;)

mari kita berusaha tangga kejayaan lg lepas ni.. haha

Siti Fatimah said...

congratez dear :)
bestnyer kasih ada kwn nak main sama2 kan kan..... i doa kan u & baby sihat sejahtera amin...

rynas said...

congrats yer. pas ni Kasih ada geng lah main makeup-makeup hehheh.
Dan Filla ada peluang untuk pegnen lagi hehheh

pHat sUe said...

congrats!filaa leh la haris ushaa hihihihi

pHat sUe said...

bila check up??? leh jumpa ah

genny da bomb said...

sori nk gelak jap nengok gambo tu..sori mak terbayang cam iklan bluehyppo huhuhuhuhuhu...tapi suka nengok gambo tu perut cam bulattttttttttt jekkkk...

neway congratsss lah untuk mana2 gender sekalipun..yg penting sehatttt kann..

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

ishhh..cian pak radie dikelilingi anak2 perempuan n mak nye skali kepoh ;) letak nama kasih la jugak eh baru ngamm.. heee