Monday, April 12, 2010

Hepi Birthday Nurin & Sofea!!!!

Ahad lepas 11 April 2010 ialah birthday Nurin, si kenit ni dah 1 tahun dahhh..heheh.. lasak kemain lagik... laju jer kehulu kehilir berjalan.. respect tul.. Acih dulu 1y2m pon kedek2 3,4 step jatuh!! hahaha.... dah 3 weeks kot aku tak tido Shah Alam.. sbb PIL asik takder weekend.. so kali ni ktorang pon balik utk celebrate birthday Nurin and Sofea.. (buat sekali).. semua ni cousin Acih..
haaa tu dia... bile dah berkumpul....

"happy birthday to Nurin & Sofea"

pipi tuuuu pipi tuuuuuuu!!!!

makan simple-simple jer... (nasik lemak balance pagi punye..heheh)

ada satay sket..

my MIL wat pulut kuning ngn rendang....oh, ada Yong Tow Foo jugak..sowwwiii sangat ktorang tak beli apa pon... tu pon Pak Radie balik dah malam.. dia sampai terus gerak balik SA..

oopsss tengok budak kenik Nurin nie.. mandi dalam sinki jek..hahahha... lagi satu tu tangan Acih.. dia pon sama seboookkk jer time nenek mandikan Nurin.. budak Nurin ni suke mandi.. bukan macam Acih.. suh mandi pon kene pancing macam-macam... tunggu mak apak ko kaya..nanti buatkan swimming pool kat umah eh??? hahahah...


petang Sabtu...
tekak teringin nak makan kat 'only mee'.. ye ke nama restoran tu? ye kot.. kat SACC mall..
black pepper chicken ngan nasik... sedapppp.. heeeeeee... muke Acih dah cerah sikit.. tapi kaki still gelap hehe..

heheh... tu dia acih skarang..kalau suruh begambar kemainnn lagik.... pandai pose macam-macam.. x yah ajar okeh... winduuu ler kat budak bucuk sorang nih!!!!!! *muahhhhh*




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

Mimy Hamid said...

uihh si nurin ni pipi still maintain di takhta pertama..

:: vErde+hAzizi :: said...

hahhahha...gamba baby dalam sink tue tak tahan ok!
teringat gamba lame2 dulue...owh noooooooooooooooooo!

mamamarissa said...

nak mandikan si bam-bam saya dlm sinki gak la :D