Friday, April 16, 2010

Video Clip Aku Bukan Superman... Aku Acih Yang Gedik... heheheh....

kalau agak-agak takde idea aper menda nak menceceh kat blog... boleh lah sesama kita upload kan video-video.... x kiralah video aper pon... at least.. dah tua-tua besok.. boleh lah kita tengok balik video nie.. daripada terperap jek dalam folder kan...

video Acih ni dirakam ermmmmm last month kot kat umah Wan Ampang... berlatarbelakangkan lagu Aku Bukan Superman.... (siap miming lagi okehhhhhh) punya lah semangat menari sampai tejatuh-jatuh... al-maklumlah... Acih ni lemah gemalai sket... jalan sket jatuh... sopan-santun..... haishhh rimas mak....
video

Acih dah tak sabo-sabo nak tunggu baby keluar.. supaya mama dia cepat kurus... dia nak ajak main lari-lari musical chair mcm dulu-dulu dengan mama.. adoiiiiiiiiii... ingat tak sabar nak tengok adik dia...



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

gO mi NaM said...

dh klik iklan wat tambah tabungan adik acih yg cumilll.

Kniedaz said...

hahaha...ada pulak aksi pegang ketiak..tarian baru nih..hehe

-butterfly- said...

:: aduh! bukan main rancak lagi menari ye Kasih..
:: smlm jumpe diam aje...
:: huhu
:: btw kak filla, thanx ek for frame..
:: nt Iza order lagi ye..
:: :)

^i|z|z|a|h <3 f|e|n|d|I^

Bai said...

comey gila!! rambut dia sangat cantik

chekna said...

dah besar panjang anak dara ko ni..elok sgt la bagi adik kat dia cepat2.......

JMR said...

cumel giler acih..upload lg video sis!:-)

Cerita Hujan said...

Video yg lucu....... :)

nabiha said...

da besar da acih.. x sangka..

JuJue said...

aku yg penat tgk acih menari

orked said...

wah...trian tu kene ajar ke x?????
natural born ke??????