Wednesday, April 07, 2010

New Shoes for us....

Hari tu gi jalan-jalan... singgah ke Gap Kids kat Gardens... biasanya memang lah tak shopping kat sini.. al-maklumler.. mahal leh tahan.... kalau nak shopping sini untuk shopping raya jer boleh!! shopping suke-suke tak boleh membazir...

tapi anak dara mak kan dah besar panjang, dah pandai bergaya... dah ada taste sendiri.... so bila bawak dia masuk dalam butik nie.... terus dia nampak kasut comel transparent nie.. ada macam-macam kaler okeh.... aku pon naik geram jugak!!! hahah... dan taklah mahal sangat sebab material cuma rubber kot? adalah dalam RM50++... ok lahhh.. amik lah satu Acih... janji dia happy.. lagipon dah lama tak belikan budak kecik ni apa-apa...

ini first choice dia... comel kan? tapi malangnya... ini BabyGap.. maka size yang ada cuma sampai size 11 jer (the biggest)... Acih pakai yg size 11 tu.. ngam-ngam jer.. ehhh mana boleh... kang pakai 2,3 bulan dah tak muat...

ok, yang ini 2nd choice dia... size bermula dari 12 kot??? memang lah besar sikit... tapi sebab dia ada 'penyekak' kat kaki tu.. so tak lah tercabut... kitorang dah biasa dah belikan Acih kasut memang besar sikit.. janji tak tecabut sudah! tapi yang ni ada 3 kaler jer... orange and dark purple... so Acih kan pompuan sejati yang giler kat kaler pink.. euwww.. tak kosa mak! so dia pilih yang nie.... terus pakai okeh... sampai melecet sikit.. singgah watson beli plaster plak...


tapi minah ni mmg hover..bile jalan kat budak-budak lain.. aku jeling jer.. sajer jer dia hulur2 kaki kedepan.. konon nak bagitau 'ko ada ke kasut kaler pink???'... ceh!!!! kecik-kecik dah pandai....

tu dia... model kaki hitam.... hahah...

asik nak pakai kasut ni je.. aku risau kaki melecet.. tapi ok jerrr.. hati dah suka lah katakan...

dah beso kan anak wa???

pasal posing? tak yah ajar.... dia reti jerk nak menonggek sana sini... anak pompuan..... huhu.. pasnie.. kene mengadap lagi sorang yang bakal meliuk lentok jugak! hahaha... biler lah kulit ko nak cerah balik Acih?? sian mama tengok... pandai plak tu nyanyi utk diri sendiri... "sorang budak hitam.... jatuh dalam longkang!!!".. dia dedicate utk diri sendiri.... okeh.. gud girl.. bab sedo diri tu bagus Acih!!!


Acih je ada kasut? i pon nak jugakkkkkkkk!!!!!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

comel tak? huahahaha...... Pak Radie dah ngong ngeng ngong ngeng macam langau.. bising jek mulut dia kalau aku beli kasut... bukan mahal pon nak bising-bising... murah dari kasut Acih tu haaa.. lek laaaa...... (tapi pakai kejap, kaki dah sakit!!).. mati aku pakcik tu 'melangau' lagi kang.. huhuhu.... yelah.. tengah pregnant kan kaki 'kembang' sikit... so ketat lah sikit.. nanti dah beranak ok lah kot? ye ke??? huhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu...





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

okinokiyo said...

Lawaaaa lah kasut ko.aku suka gak yg baby punya tu tp laki aku mesti xkasi bliiii kalau gap.kasut ko bli mana?nak tiruuu

Filla ~ Kasih Aleeya said...

okinokiyo: aku nyer beli kat dlm brands outlet sbelah ikea tu aper nama nyer??? tajuk dia 'MOVE' hahaha...

JMR said...

bergaya sakan anak beranak ngn kasut baru ye..:-)

Sham Ummi Echa said...

uihh menyerlah betul kasut pink acih tu.. pndai acih pilih yer.. kasut ko pon cun gak.. tp aku ni x sesuai ar pakai kasut cam2 sbb kaki mak debab

oo anak ko girl eh.. syukur la kan..ala x kesah boy ke girl janji sihat, sempurna n selamat.. amin

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

kak pila: lagi satu kasut best pakai mcm tu.. kat cotton on. selesa ;) lepas beranak nanti leh pakai lg..hehe

aceh kemain ehh pose. xjadi awan dania xtahu lahhh..haha

JuJue said...

comei nyer kasut kooooo...... hahahaha... kasut acih pon tak cute mcm kasut ko!

dengar citer acih, seperti aku kena bersiap sedia yer? maklum lerrr anak dara sowangggg harusss lah overrr!!!