Wednesday, April 14, 2010

gambar 18sx

yaaaaaa kawan-kawan... jom dok bersila depan pc masing-masing.... sebab buk filla nak edar gambar-gambar lucah sikit ni.... saper yg bukak blog ni kat area orang ramai kaver-kaver line arrr skit.... hihi.....
sajer lah cuci mata.. mcm biasa....... saper tak tau aku mmg sukerrrrr tgk Jessica Alba yang comelllllll jer selalu tuuu...
haaa tgk tuuu.. comel kan dia??? dia ni kalo pakai sexy pon aku tak kisah sangat.. haha.. sbb muka si Alba ni comel... orang comel kalo pakai sexy tak de lah nampak sexy sangat.... sweet jer...

Harlow ni comel? comellll.. mana lah ada budak tak comel....

tgk... anak angkat Madonna ni pon comel jerr.....


ok sudah ler citer ibu dan anak.... jom citer artis yg solo plak....

haaahhh tengok body Jen Aniston ni.. kagum tak? berketak-ketak okeh... pejal.... wah gitu... mantap... ko tgk betis ngn lengan dia... ishh dia ni mmg badan atlit skit.. aku suker jer... lawa... ni gambo atas ni kenal??? kalo tak kenal memang ler korang nieh... oh ni gambo ibu dan anak gak.... aku tatau ler naper aku x brapa minat ngn Kim nieh... (ceh tak minat ke jeles?)... ni korang cuba balik umah tanye laki korang.. "bangggg.. abang kenal tak saper Kim Kardashian?"... kalo laki ko tak kenal... maka tak payah ler suh dia jadik lelaki.. sungguh tak lelaki sejati..... kalo dah balik tanye laki tapi masih tak kenal... aku suggest.. ko bukak blog aku ni bagi laki ko tgk... bukan tgk aiiiii.... heheheh.... suh tgk gambo atas nie... auwwwwwwwwwwwwww... gunung daik sungguh..... yer yer... dia memang sexy.. sampai aku naik takuttt tgk badan dia... kalo ler bikini dia boleh meluah perasaan.. konpem menangis kegembiraan dapat melekap kat badan Kim nieh... x paham aku.. gi vacation tepi pantai pon leh make-up bagai.... fewwittt.. nak kata gemok tak gemok... nak kata kurus tak kurus... tapi ber'body' lahhh... tu hah adik si Kim tu... baru jek beranak.. anak baru umur 3 bulan.... tengok badan dia??? dorang ni gi kerat buang lemak ker aper? x paham akuuu... tapi ntah ler... aku memang tak boleh sikit orang muke terlampau sexy mcm nie.. mcm singaaaaaa laparrr jek.. auwwwwwwwwwwwmmmmm...

eh tapi aku suke plak kat Kim bila dia pakai gini...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




cantik kan??????

p/s: sapa kata pakaian sopan tak cantik? eh eh tetiba plak jadik ustajah..


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Leeds Al-Malique said...

hehe saye suka kim!

tapi yang baru beranak tu bukan adik dia, kakak dia tu, kim yang adik :)

Farah_W said...

aku mmg suke gilerrrrr kat kim nih...body dia sexy kan???yg paling aku suka make up style dia....sukeeeeeeeee

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

Hahahha..mmg sexy.. Filla.. nice blog..

JuJue said...

apasal aku rasa dengki tgk perot jennifer anistonn ahhh?

Miss Moon said...

auwwwwwwwwwwwwwwww cerah mata akuuuuuuuuuuuuuu kalau aku tgk sebelah mata cam aku je kim tew hua hua hua ...bila bukak 2 mata in ur dream kayyyyyyyyyyy aakakakkakakk tang bumper tew ada la sket ...hahahh nak jugaksssssssssss

wey pilla perut nko nanti pun misti cam nih ...

wey yg aku tak paham tew kan britney spear perut flat gilorsssssssssssss kesan pecah pun tarak , dia org sapu faundation ke hapa?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

menangis tgk gmbor niehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ... aku pun jeles + kaji tgk dorg nie .. bdn lps berslain py superbbbb tak pun bengkung bangat cam kita nieh ?? musykilllllllllll

Mrs.Nury said...

aduhh hilang segala stress aku.Mmgla aku tak kenal si kim tu smpla tgk rancangan dia kat 712 baru tau.Perghh mmg sexy u...

Kniedaz said...

suka tgk fesyen2 artis barat kat e-entertainment..

Mimy Hamid said...

peh mmg sexy kim kardashiann...giler babs...kalau gini sumpah laki syg nok..hhuuhu

C!kpuanmuda said...

laki mak tak kenal kim :p

diorang buat liposuction kot...

sheila said...

aku kalo tgk si kourtney tu konpom teringatkan si ogiey...rasa cam ada iras2lah hohohoho...