Sunday, April 04, 2010

BOY or GIRL???????

aku dah selamat pon gi menyerahkan lengan tuk dicucuk ngan Doc. Norleen semalam... sakit? mak aiiii... masa ubat tu masuk menyerap ke dlm lengan tu.. fiwiiittt.. sedapppp.. hahha... ni ha rasa lebam lagi.... alahai.. setakat kene cucuk.... sakit beranak adalah 40 kali lagi sakit yer adik-adik....

dan aku jugak dah selamat menyerahkan perot utk discan semalam.... wah baby pon dah beso... doc cakap baby dah bih kurang 1.1kg.. doc cakap ok ler tu... masih boleh membesar... eh tapi kasih dulu lahir 3.4kg... ni lagi 2 bulan nak deliver.. sempat ker nak gain byk tu??? kalo baby halus2 sgt mak tak reti ler nak dokong... hihih.... tak per janji sihat ler hendaknyer.. amin.....

berat mak??? fuyohhh.... last check up aritu 3 March.. berat time tu 57.5 kg... semalam 3 April berat aku dah 61kg... FIWIIIIIIITTTTT..... satu bulan naik 4 kg? baby pon dah 7 bulan baru 1.1kg... bagus.. bagus... ihihih... baru nak susah hati.. tapi bile Doc Norleen tolong check last record... aku pregnant Acih dulu... time2 nie.. berat aku berapa tau???? 69kg... PECAYA??? perghhh.... terus hatiku berlagu riang... x ler gemok sangat mcm dulu.. yerlah agak2 lah.. dulu breakfast.... roti canai jer 2 keping.. pas mkn roti canai terus order maggi sup satu.. bley? kali ni seingat aku.. x penah kot makan roti canai? roti telo adalah.. tapi sekeping dah full.. eh tapi Pak Radie still cakap aku ni kuat makan.. pastu cakap kaki aku berat mcm kayu balak... bley? eh tapi mcm tak logik plak kan? kalo dulu aku 7bulan pregnant 69kg.. bersalin 72kg... takkan naik 3kg jer sampai nak bersalin??? mintak2 ler yang ni pon naik 3 kg jer sampai nak bersalin...

eh eh.. macam nak lari topik plak ngn title kan? apa kata aku serah kat kebijaksanaan korang jadi tok nujum... tapi tahler... kalo girl best gak.. sbb teringin nak tgk Kasih Jr. hehehhe... kalo boy best gak.. leh lah aku tutup kilang.... sian Pak Radie dari dulu impian nak anak jantan yg boleh lasak2... yg leh pakai jeans lusuh kat gap auww..cantik nyer jeans tu... leh bawak merempit.. leh bawak main bola..leh bawak masuk hutan... kalo girl... aku nak gegirl kan dia habis-habisan... dulu Acih tak gegirl sgt... asik pakai mcm jantan jek... so terpulanglah... mana2 lah.. (ceh padahal dah tau dah boy ke girl) sajer nak havoc... mcm ada orang kesah!!!!

ok ler... sempena berat lom sampai 69kg... (tak sedar diri dah naik 4kg sebulan).. tengahari kang nak ajak Pak Radie makan Nasi Briyani Mahbob? dia lah start citer smalam.. ngn mango lassi bagai.. padan muker.. dah tau bini ko ni.. pantang sebut.. mesti nak.. ko sebuuuuutttt jugak... lepas tu nak wat2 muker tak puas hati biler aku NAKKKKKK gak makan situ.... hellooo??...

minggu ni gak aku reveal kan kejantinaan adik Kasih ni yer? tata.....




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

JMR said...

boy ker gurl nihhh??:-)

jg diri kak..

SHIKIN said...

Rasanya boy..harap2 dpt boy. dpt sepasang.kan..kan

rynas said...

huhuhu..main teka teki plak dia kan...kalau boy bestlah sepasang girl pun best jugak ala-mana2 pun ok janji sihat selamat. uiks...Mahbob tempat peveret saya tu..selalu oder nasi briani ayam madu mantops...

ibu_umairah said...

take care........best nye dapat baby!!!

Fauzan Abdullah said...

Let me guess..nie gurl lagi nieee...hhehehe :P

Maya Bakers said...

berdasarkan pengalaman aku... KOMPEM kali nih BABY BOY...!!!

iena said...

tak kisah lah t ak..... janji sehat dan comel gak macam kaseh...