Thursday, April 01, 2010

Pulau Pangkor Episode 2...

mari kita habiskan kisah di Pulau Pangkor... nak tunggu Pak Radie edit gambo.. tak yah ler kot.. biasalah dia kan orang yang busy... so biarlah saya jer yang buat sendiri... saya kan orang yang tak busy? heheh...
ok gambar first mesti cari yang comel-comel.. baby tu mesti comel.. dan yang pegang baby pon mesti comel jugak... nama baby comel nie Bella... auwww.. teringat citer Na-o-mei.. hahah.. tetiba plak... dia kan penah jadik Bella... ok gambar di atas tu ialah sebelum pegi dinner menapak sikit ke depan ler.... eishhh budak ni pipi dah ler bam-bam.. nak kat orang plak tu.. nasib tak colek bawak balik...
mak bapak sibuk makan... anak-anak sibuk posing...
alahaiiiiiii... kids memang comel.... tu Umairah yang mengendeng kat Acih tu.. tersangatlah comel okeh.. mcm patung!!! sepanjang-panjang meja okeh...
nah!! ni lepas makan.. hamik ko.... punya lah mcm kapal karam.... tp food dia mmg sodappppp!! lai chee kang pon sodap!!! baru rm2...
ni lepas makan.. budak tua menangis mmg comel gak rupa dia kan? malas mak ko nak layan Acih, amik gambo lagi best..heheheh
lepas tu ada few games dorang buat dlm dewan ni haa.. mak cuma memerhati dan tolong amik2 gambo jer... *sedih*
eleh.. takat game ni.. dah selalu dah mak menang... (nada jeles)


Che Pang Khor??? rasanya ni ke sempena nama Pulau Pangkor?? tah ler.. tak abis kaji plak..


apa nie?? ni bukan ikan bakar yer adik-adik... ini dalam dia pisang+kelapa... memang pandai mayennnnn... sodap gilos!!! tiap2 petang gi carik mende ni kat gerai makcik mana tah... aku tau bukak mulut jer!!
oh ni gambo makcik ni dinner hari kedua.. giler penat.. siap order ABC tuuuu..hahah.. last2 tido! tapi kejutkan dia ngap jugak ler... sian anak aku...
dah ngap ABC terus cargas bersama buah hati.... hahahahah...
auwwwwwwwwwwwww.. inul tercabar tak??? sian anak aku.. dah kurus tinggal tulang rupanya.. *sob sob*
gambar di atas di petang hari.. kin-ball ni pon game jugak.. takpe.. sok aku dah tak boyot.. konpem mak join!! sebelum balik sila lah singgah membeli belah di tempat nie... murah gak.. harga borong... segala sotong kering.. ikan kering..ikan bilis.. eiiii aku tak minat sgt kering-kering ni.. tapi pak radie ngko.. berhantu siotttt...


ok lah.. sebelum mengakhiri bicara... meh mak hidangkan dengan gambo muslimah ni haaa...
(jangan tekejut plak)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ya rabbii... sian aku.... ni orang ke hantu bungkus? hahahahah...



sekian dulu.. ada lagi gambar last nanti.. sbb gambo tu comel sangat.. sayang nak upload!!!!




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

Mimy Hamid said...

wahh itu wanita berselubung hitam la...

onniey84 said...

ya rabbi akak..naper pakai macam tu??hehehe
so comel tgok kasih tido

C!kpuanmuda said...

lempeng pisang makcik tu memang setapp! teringat balik nih.. hadoihhhh

-butterfly- said...

:: aduhai kak filla..
:: dah mcm minah arab..
:: habbibi..habibbi..
:: hehehe
:: cayalah..
:: maintan stylo wlu pun preggy..
:: cute!
:: nak pregnant gak lah!
:: ngeh! ngeh!
:: :)

^i|z|z|a|h_f|e|n|d|i^

Maya Bakers said...

Cuti ajer ko nih yek....!!! bagus..bagus... harituh nyer sunburn kompem tak hilang lagik.. ko pi tambah lagi... hehehe...

JuJue said...

nasib serba itam... kalau serba putih di tengah tengah malam.. lariiiiiii...

oihh tak panaihhh ka tgh2 panas berbungkus itam????

Miss Moon said...

gamba last tew best ...hahahha tetiba cam minah arab nko

Sham Ummi Echa said...

tgk pic last ko tu..tingat citer wanita bertudung hitam..kuakakaka

uihh acih nyer sandal mak x tahan tgk tu.. very d gegurl anak dara ko nih.. acih da x ganas cam dlu eh.. nmpak gayanya anak aku jer la yg dressing jantan.. kdg2 je nk dressing pompuan tu pon sbb kena paksa ngan haku

eyza's said...

ahahh.. kelakor lah filla niee leh lagik buat lawak tergelak guling niee.. tak panas ker pakai hitam 2!!!...pasti caption 2 tergelak....

azdra-azdra said...

biler aku scroll ke bawah.. terkejut ko.. seyes.. terpancut nescafe aku tgh minum..

knp ko jadik mcm tuh? story sikit.. knp ko berkelubung? aku misteri nusantara nih..

azdra-azdra said...

hehehehhehe

genny da bomb said...

adehhhh takleh nk kawal nk gelakkkk...walopun muslimah gitew gambo last tu tapi tetap mak ase nk gelak...ntah nape nmpk kelakar..huahahhaa