Wednesday, March 31, 2010

Golden Beach Resort, Pulau Pangkor...

ok, mak dah tak pegang title minah PD dah okeh... kali ni mak pegang title minah pulau plak.. hehehe.... maka kulit pon dan bertukar kaler... auwww.. coklat pekat muka mak skarang... actually ni gathering Pak Radie nyer kengkawan sekolah.. tajuknye BBGS Trip... bbgs tu bukan bukit bintang girls school okeh... tapi budak-budak gerai shah alam.. eh yeke? yelah kot... ok, ni pepagi muka tengah sembab-sembab kumpul dulu kat gerai aper tah kat bukit jelutong...
sementara tu.. sempat order roti bakar satu set!!!... aku malas nak edit gambo... nak resize bagai.. so aku cilok jerlah yang Pak Radie dah edit.. mana ada muka aku, aku curik jer..bubuh watermark.. siap!! hehehe.. ni dah sampai Lumut waterfront ke? jeti tempat nak naik boat ke pulau pangkor... kami stay kat Golden Beach Resort yang okey2 jerlah... ni pegi ramai-ramai byk gak lah aktiviti luar bilik.. tapi kalo pegi satu family.. ko mmg boleh mati sangap okeh!!! hahahah... dah ler shower dia kadang air tu ala-ala kadar... aku siap melekap tepi dinding sbb shower tu tak kuat.. air jatuh kat dinding.. bengong betul....
Kaed Rayyan bersama mummy terchenta!! shomel sangat!!
masa kat jeti.. singgah lunch kat gerai ni.. sedap gak lauk dia... ikey-iman-adib-acih
lenggang-kangkung nak gi naik boat... bukan duta SO7 yer...
amik bahu... tutup dagu... beminyak2 muka mak.. goreng pon sodap!!
boipren tercinta... hahahha... lencun anak aku kepeluhan... ???
pepagi buta.. Pak Radie follow papa ieky & rayyan pegi shoot sun rise kat jeti pangkor...
konon2 nak buat poskad ker...
ni tak sabo nak gi swimming ler nieh...
nampak saya dimana?? heheh... ni nak gi snorkeling.. tapi dah jemu snorkeling.. so berenang-renang di tepian sajer...
lagi... sian Pak Radie takde dlm gambar.. sbb dia betenggek atas tangga nak snap!!
sape nie??????? hahahah
amik dua boat utk island hopping...
panjat elok-elok yer mak buyung....
*pergh pregnancy kali ni mak memang kaki rayau ke pulau-pulau dalam Malaysia betul lah!!!
(more pics soon)


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

17 comments:

cik mas said...

ramai classmate ai kat sini.. :)

Mimy Hamid said...

betul tekaan aku ko ke pangkor...hehehe...cayalahhhhhhh

notti netti said...

uissshhh...bestnya gi reramai......:)

Liyanaroxx said...

bestnya asyik gi holiday je kak filla kali nih time peknen ek!!!!

mamalisa said...

begitu happening mamafilla x padan dgn buyung, harus esok2 anak dlp pewut pun kuat merayau..auuwww!

mamamarissa said...

wah!!! sakan tul mak buyung nie...berjalan sajorkkkkkkkk :P

:: vErde+hAzizi :: said...

love love loveeeeee ur aviator sunniessss!!!
really suits u ok!

azdra-azdra said...

syabas mere beteh..

dah takder title minah pd dah..

cuma tinggal minah pulau jer..

lps nih apa lagi.. gi pulau jerejak la pulaks.. apa mcm?? confirm bukan setakat gambo sunset jer bley ambik.. semua set-an leh ambik kat situ..

hehehehhe

Farah_W said...

gambar ko yg pakai baju peknen jalan ngan acheh tu cam angelina jolie & shiloh la plak.....cun!

Filla ~ Kasih Aleeya said...

cik mas: waaa ye ke? saper?

mimy hamid: haha.. pangkor pon jadik jerr... janji pulau..

notti netti: best gak..

liyanaroxx: a'ah sakan tul..

mamalisa: haha.. acih dulu mak rajin merayap tengah malam.. yg ni plak rajin gi cuti...

mamamarissa: huhu..selagi larat...

verde: tq verde.. tp muke ai dah lebarrrr dan bolat!! haha...

azdra-azdra: hehe... pulau jerejak seram sket arr.. tp persalahnyer... hehehe...

farah_w: wah tinggi tul penghargaan ko nieh... meninggal angelina kalo dia tau.. hahah..

Inora Putri. said...

baju dress akak tuh lawa laa. mane akak beli ek? hihi.

Filla ~ Kasih Aleeya said...

inora putri: mak kan kedekut..so beli yg murah jer.. rasanya rm100 kat nichii... ;)

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

akak suka gi pulau pangkor, banyak kenangan

Inora Putri. said...

oh ye ke? hihi thanks for the info. =D

Inora Putri. said...

oh btw pernah nmpk akak kat pasar tani precint 2 sebb jual jus arab kt situ. segan nak tego. =p

rynas said...

wahh Fila sangat gagah perkasa dan kuat gitu. sok-sok senang nak beranak nie hehheheh

anti leggingtudung said...

FUCK OFF !!!