Friday, March 19, 2010

Ayam Penyet @ the curve...

sebelum korang tengok Ayam Penyet.. meh tengok Filla Penyet ni haa dulu.. huhahah... wahhh.. mak dah pandai photoshop dah... nampak tak ada dua bintik kat situ.. hishhhh.... annoying sungguh kewujudan dia disitu... tapi mak redho.... ini adalah kejadian semalam.. jadi dua bintik tu masih gah lagi yer disitu!... dagu? oh dah betambah ler sket... lemak tepu kat situ... x de hal lahhh.... hehehhe... semalam aku bukan dicolek.. tapi menyerah diri kat anny... sebab merayu-rayu kat dia.. aku nak makan Ayam Penyet kat the curve!!!!! sian aku... tak penah pon try... tengok entry orang sana-sini dok Penyet tak abis2... so cik Anny cakap 'ko mesti suke..sbb natra pon suke'... Natra tu dia pakar sket bab2 rasa makanan sedap nie.. konon2 ko ingat ko iron chef? huahahha....
muka dah ler pucat lesi.. heheh.. dah senja lah katakan!aipppp! jangan nak tengok2 bintik okeh.... biar kan dia kat situ... apa yang aku suke kat Waroeng Ayam Penyet nie??? ada video clip Ungu okeh!!!!! jangan risau, secretary mak, si Anny dah catit dah lagu yang kena carik dan download masuk dalam phone kita semua nanti..auwwww... sekali si Natra/Atta nie call nak join... menunggu ko punye pasal.... naik lebam aku ngn Anny... CD Ungu tu dah 3 kali pusing okeh!!! aku ngn anny dah hapal dah semua....
ni awek korea.... auwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww... serious mcm muka korea... tq anny, sayang kat anny... meh cium sket... elehh.. geli lah tu!!! geli ke suke... huahahha... mintak2 anak aku kenan kulit ko yang putih melepak tu... aunty yang bawak baby makan ayam penyet masa baby dlm perot... lakonan harus hebat..... pilih menu yerrrr.... tadaaaaaaa.... perghhhh.. meleleh air liur ni haa... sedap okeh!eh? masih bangga nak tayang bintik... huahahha.... ok air filla nie... nama dia Es Soda Gembira.. rasa-rasanyalah.... hhehehe.. sebab tu muka tengah gembira tu.. sedap gak air nie!
ni anny punye.. tajuk aku tak ingat... tapi ala-ala rojak lahhh... ok, kalau yang tak penah makan sini... kalo korang pegi.. leh pilih yang nie.. sedap tahap menjilat jari kaki.... huahahah.... perfect lah rasa dia... pilih '01' code dia eh... ada tahu goreng kecik..ada tempe goreng... (aku bukan minat sangat tempe.. tapi tempe dia lembut.. dan sedappp rasa dia).. pastu siap dia tabur crunchy2 ayam tu... ayam dia sedap giler... eh aku promote gegila plak.. ada nasi... harga bih kurang lah rm10 jer.. hahah... aku bukan suka sangat makan indonesian food... but frankly, yang ni sedap sangat... tapi cik atta cakap kat 'waroeng ayam penyet' jer yang best.. penyet2 lain tak sedap.. yeke? aku tido malam tadi... sebelum nak lelap mata tu.. mulut mcm asik sebut 'penyet, penyet, penyet, penyet......'.. apasal ah?
comel kan?tak lama pas tu... Atta sampai... sampai-sampai terus jadi pompuan gila... jangan risau.. dia mmg selalu mcm tu... huahahhaha... 'anak sapa lahh nie... adik, umah adik kat mane? meh akak tolong anto balik yeh?'... hahhaha.. nak gambo cun2 jer yeh? sorry yer... aku kan pendengki sket?..ok lah.. masuk kan ler gambo cun dia sekeping..heheh... wahhhh... BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB... hihiihikkkkkk... nilah kawan aku ngn Anny... walaupun dia blur.. tapi dia ni bijak.. dah lah ala-ala CSI.. forensik pon dia buat.... dari dulu bakat tependam.. suruh jadik polis bahagian jenayah ke.. forensik ke.. tanak!!! aku kalo nak suh menyiasat.. konpem akan melantik ko pasnie... hahahah.... yer, akhirnya ada gak gambar kita bertiga yang abang indon tu tolong snap.. hehhe.. tq bang!

masa dalam lif sebokkkkkk nak tayang prot kat budak pompuan dua orang nie.. sbb lif dia ada cermin.. so relax jer singkap baju.. amik ko... tekejut plak perhal? dah ada baby dlm tu.. mestilah beso prot nie... heheheh... mampos kalo dlm lif ada camera! hahaha...

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

Farah_W said...

aku tak tahan pedas ngan sambal dia tuh...rasa cam terbakar tekak! hahaha

C!kpuanmuda said...

bintik2 takpe babe.. jangan lobang2 macam muka mak nih...

Mrs.Nury said...

dapkan...sambal dia yg pedas & sedap.nampak jer pucat tapi biler mkn fehhhh tangkap sey.Aku pun masa kira 1st jgk mkn ari tu tp biler dh rasa mahu pegi lagi baaa...miss the alpokat

okinokiyo said...

ohh mmg penyet yg lain xsedap. aku dah try ayam penyet AP tu, wang solo sambal dia pedas xleh telan lgsg..aku asyik minummm jek last2 kenyang minum tak igt rasa dia mcmna. so mmg warung penyet ni jek sedapp..

emma said...

Ya Allah..sedapnyer babe..huhu..jeles2.. (peminat ayam penyet gak)