Tuesday, March 09, 2010

Laporan Ringkas

hai semua,

mak dah balik from Pulau Redang.... hehehe.. perasaan? fuhhhhh..... tak reti nak habaq cemana lagi ni.... penat rasa beputar2 pinggang aku ni ha... mana tak nyer... gi Redang, mcm telupa plak diri ini tgh boyot.. semua mak blasah... boat? deep sea snorkeling? marine park? snorkeling kat pantai laguna? semua i buat... hahah... lantak ler org nak tgk2.. al maklumlah.. aku sorang jer yg prot mengancam kat situ.. hahahha.. yang lain ada gak boyot aku tgk..tapi yg snorkeling aku sorang jerk... auwwww... x yah pakai life jacket pon leh floating..hahahha....

sajer jer jenguk blog jap.. i masih bercuti.. sbb pinggang sakit nieh... penat okeh... gambar? nanti lah yer.... lom ada semangat nak edit... ada byk keje nak gi buat lagi nie.. nak gi amik kopok lekor lagik kat ampang..hahaha.... nanti kita jumpa lagi yer?....

bai....

yang ikhlas,
Dayang Senandung


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

Liyanaroxx said...

Dayang senandung?ekekeke...takpe...free TAN kak filla...=)

sya said...

buk filla!!!! sebenarnye i nampak u hari tu kat redang.... mase u sampai, kiteorg nak naik boat utk balik... huhuhu, tapi segan mau tegur... nampak aceh lari2, penat2 naik boat pon, u tetap vogue gitu!!!! best kan redang, tapi i gi marine park jer, malas nak gi deep sea.. macam nak gi lagi jer

Yann said...

Dayang Senandung tu yg xleh blah. Kelaka tol

mamamarissa said...

kulit sudah tukar ka??? :D

Iena said...

wak... kite plan nk gi redang gak end of april ni... best x? ade recommended chalet ker aper x?
jasa baik anda sgtlah dihargai...

#cant wait for da va va vum pikces! ;)

Sham Ummi Echa said...

pn dayang senandung,

apa lg cpt la hapdet pics sumer