Monday, March 15, 2010

Jom Layan Hindustan....

GHAJINI....

aku peminat citer hindustan?? yes... apa nak malu mengaku? aku mmg SUKA citer hindustan... hahahaha... dari zaman kecik-kecik aku layan jer berjam-jam....

so semalam aku telah terjebak layan hindustan kat tv2 yeh? ni semua Pak Radie nyer pasal... memula dia layan channel Vee tu... tak best.. aku tetido2... skali bila tgk TV2 baru jer start citer Ghajini.... lakonan Aamir Khan.... asal dia hensem sangat ah? badan dia perghhhh.... dasyat-dasyat.... maka kami berdua melayan ler citer hindustan dari kul 9.30pm -12.30pm... Acih takde.. sbb cuti sekolah bagi dia beramah mesra ngn cousin2 kat Shah Alam....

kalo 5 stars aku bagi 5 stars gak kat citer nie.. huahahaha..... aku suke Amir Khan.. sebab dia kewl, dia tak poyo.... dia kene bawak watak citer semalam tu.... meh aku citer sket....kalo tak paham aper aku nak citer.. siler click


citer dia mcm nie... nama Amir Khan dalam citer nie is Sanjay Singhania... kaya giler okeh!! tp mmg real lahhh dorang ni buat film.. mmg serious amir khan terror lah bawak watak lelaki kaya lagi hensem tak belagak! pastu si pompuan ni nama dia Kalpana... dia keje jadi model2 kelas bawahan jer kat agensi iklan biasa-biasa jer.. so company si Sanjay ni nak buat billboard aper tah.. cariklah si Kalpana nie... so sudah salah sangka... boss agensi iklan ni ingatkan si Sanjay ni couple ngn model dia si Kalpana.. yang si Kalpana ni pon... dan-dan terus mengaku yang si Sanjay tu boipren dia... so Kalpana ni dilayan kaw2 lahhh... hahahah.. dia sendiri tak kenal muke si Sanjay nie... sampai lah keluar kat magazine ckp dorang couple... so si Sanjay (amir khan) ni bengang lah gak.. dia nak gi jumpa sendiri saper si Kalpana nie.. dari situ ler first time dia jumpa si Kalpana ni tanpa was-was cerita detik dia bertemu Sanjay... menipu depan-depan si sanjay nie..heheheh..lawak betul.... sampai lah si Sanjay ni tertarik dengan si Kalpana ni sbb Kalpana ni mcm lurus, kelakar, suka tolong orang.... so dia pon terus bekawan ngan si Kalpana... tp tak bagitau dia tu si Sanjay Singhania yang kaya!!

dipendekkan cerita, lepas dorang declare bercouple.. Sanjay tipu, dia ckp nak balik kampung... padahal dia kene gi overseas 10 hari... so dalam masa 10 hari ni lah girlfriend dia si Kalpana ni mati kene bunuh... kene bunuh kat dalam umah dia sendiri.. tak sempat si Sanjay nak selamatkan dia.. depan-depan mata si Kalpana ni kene hayun besi kat kepala.. mati okeh!!! pastu Sanjay pon kene debik kat kepala.. sampai dia hilang ingatan.. bukan hilang ingatan lah.. tp penyakit 'short term memory lost'.. dia cuma ingat dalam masa 15minit jer.. pastu lupa... tapi dia balas dendam... jeng jeng jenggggg!!!

tebaek gak cerita nie... sila download kat internet... ada tamil version.. tapi korang d/l lah hindi version... baru mantap dpt tgk body aamir khan yg gempak itew... hahaha....

Citer industan skarang bukan mcm zaman kita kecik-kecik dulu... hero/heroin tak leh mati... asik cintan cintun air mata meleleh... skarang dah zaman hindustan dasyat2 dah... jalan citer best giler... ok, kalau anak aku ni boy, boleh lah letak nama Aamir... auwwww...




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

delyla said...

haku tgk gak cite tuh mlm takdi
siap tunggu jam 9.30 agi
maklum la peminat amir khan di samping srk... euww
best n sedih cite mlm takdi
tgk ng ank dia lak yg lebih2 nanes
ttiba haku lak x jd nk nanes sbb nk kene pujuk ank... huhuhu

aLiYaHaRiZ said...

akak dah tengok citer ni kat chanel mane ntah sebelum kuar kat tv2. Sanggup tu husband akak dok menghafal hari yg citer ni kuar. siap lagi hubby akak nangis tengok citer ni..

note : pasal produk nona roguy tu kan, akak jumpe kat wanitamelayu.com. skrg ni tengah sale la..ni link dia.

http://www.wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=29699&highlight=nona+roguy

nanti try lah..

mamashazura said...

kak fila....sha dah dekat 7 ke 8 kali tengok citer ni....memang slalu kuar kat TV2.....stuju ngan akak....citer dia best giler punya best.....

m(o_O)is moois said...

hi kak filla...

blog u neh bes woo..antara yg besss selain hanis zalikha,nurulism,irienenadia n my milk toof...huhu..i loikee sume blog neh.;)

kalu mau beli perfume mai la visit blog sye..;)

mooismoois.blogspot.com/

JMR said...

out of topic..

http://jmrblackfinger.blogspot.com/2010/03/terima-kasih-kasihaleeyablogspot.html

heheh..entry psl blog sis..TQ:-)

Maizatul said...
This comment has been removed by the author.
Maizatul said...

filla, aku pon layan citer ni...mmg hensem la amir khan, aku suka dia dr dia kecik lgk yg belakon Aghale laag Jaa(betul ke ejaan dia)masa tu bapak dia Shashi kapoor, dia yg tempang masa kecik...tangkap leleh...pastu citer Maan tu...tp yg ini mmg aku respect lah, cam dia lelaki yg psycho masa dia bls dendam tu, kesian kalpana...huhuu...aku pon tabik lah citer ni..ehheh

sya said...

hahhaha, buk filla, klakar ok cara buk fila ceritakan, sampai boleh imagine dalam otak mamat tu kene debik la ape la...

sophia said...

saya pon tgk gak citer tuh. mmg terbaek la. smpai emo2 x puas hati knape la kalpana mati. sepatut nye biar la kalpana hidup, biar die tau rupe nya si sachin tuh ialah sanjay sighania. menci tol la die mati. jahat gler si ghajini tuh. sedih sgt masa kalpana semunyik dlm umh. pastu sanjay dtg ketuk pintu, pastu dh lama sgt xde org bukak sanjay pon blah then kalpana ckp 'jgn pergi, jgn pergi'. sedih gile ok! im cryin like a baby tgk citer tuh. amir khan sgt ensem time die jd sanjay. oh my! mmg awesome gler citer ni