Thursday, March 25, 2010

Minggu berpass-pass award...

nak menang award.. bukan semestinya kene jadi artis.. kene keluar tv dulu baru leh menang award yer... oh baru-baru ni ada orang bagi mak award... 1) Thank and link the person that gave you the award.
2)Pass this award onto 15 blogger you're recently discovered and think are fantastic..


ok, thank you vely much to Kina and CPM sebab menge'pass' award ni kat mak... hellooo... beautiful ker mak? kuakakakka.... eh tetiba teringat yg students uitm interview mak tu.. dorang tanya..'Kak, yang ada award2 kat blog tu.. macam best blogger tu dapat dari mana? siapa yang bagi award?'.. huahahah.. aku mcm nak tegelak.. tapi mak dah bagitau kat budak2 tu.. award tu... sebenarnya saper2 pon boleh bagi.... takder pon kene menang kategori ker aper..hahah..

nak suh pass kepada 15 blogger??? apa kata saya tukar rentak permainan... saya ingin pass award ni kepada semua blogger2 diluar sana... (dasar pemalas aku nih).. so terimalah ikhlas dari mak.. huahahahha....

2nd Award....

wah gitu.. anugerah terhormat.. korang ni suker main award2 yek??? tapi orang memberi i menerima.... terima kasih Bee Abdullah..

first :
thank n link the person that give u the award ( DONE)
second :
pass this award to 20 bloggers you've recently discovered n u think are fantastic...

sebelum aku 'copy & paste' jerk statement pemalas aku utk first award tu... baik korang pempaham sendiri.... heheheh...


pasni kalau ada award for LAZY BLOGGER.. mesti rebut2 semua nak pass award kat mak kan kan kan kan????


ANNOUNCEMENT: I WILL NOT BE AROUND FROM 26th - 28th March 2010... sila lah merindui diriku ini.... auwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww! jangan ditanya kemana mak menghilang.. utk yang dah tau.. sila zip mulut kelian... auwwwwwww!!!!! korang tungguuuu jer gambar2 nanti k? slamat bercuti!!!!!

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

Miss Moon said...

filllanieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ( nada manja kay )

nko kasik la kat aku ...aku nih kan melayu sejati malu hokey nak amik sendiri kalau org bagi aku nak laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

filllaniiiiiiiiiiiiiii kasi la kat munnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

auuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Filla ~ Kasih Aleeya said...

mooooooooooooooniieeeeeeeee.... aku rasa mcm nak gomol2 jek pipi ko ni tau.... siler moon.. amik jer lah award tu.. ko mmg beautiful dan best blogger 2010 jugak!!!! dgn rasmi mak serah kat ko.. gi collect!!!

Miss Moon said...

auwwwwwwwwwwwwww tetiba laga pipi ngan aku auuuwwwwwwwwwwwww .......

tocei buk pillanieeeeeeeeeeee

ai kan peminat blog uuuuu auwwwwwwwwwwwww wey aku nak kasik cd gambo ari tew cam na nak kasik kat nko nih ...

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

good kak pilaaaa... mmg la lawa. kalau x kina x pass. hehe.

Anonymous said...

Filla bila ko free aku nak ko baca entry ni jap...


http://eiyoei.blogspot.com/2010/03/keje-gomen.html

mamayiyen said...

wah wah wah..bestnye filla.. saye xpernah dpt pun award2 ni.. awww! almaklumlah baru bergiat dlm blog2 ni :) anyway..take care of ur pregnancy k!

Peri PiA said...

salam ziarah,nice blog ;)