Friday, March 12, 2010

PULAU REDANG (Part 3) - Beautiful Scenery..

ada sket-sket gambar keindahan Pulau Redang untuk tatapan semua.... pic captured and edited by Pak Radie.. (eh tapi ada yg aku punye jugak).. nyampah i kalo org kutuk-kutuk i tak reti edit gambo.... blah arrr...
-senibina terengganu? cantik berukir-
pemandangan dari buffet area...
pic captured from the gift shop (next to Laguna)gift shop paling lama kat sini.. even before Laguna Resort wujud lagi... rasanya dulu gift shop ni mcm small chalet utk sewa... tp now dah jadi gift shop (atas dan bawah)... price ok.. tak mahal sgt pon... semua ada jual... breast pad pon ada koooo.. rm10..heheh.. agak2 pakai bikini leh ler sumbat pad... pastu jajan2 pon murah... slipar jepun pon blambak.. ice cream pon ada...
buffet areadari bilik walk for dinner... bridge to Reef Redang (not bad lawa jugak resort ni) next to LagunaReef Redang Resort6 months pregnant (the writer)mak letak bantal dlm tu.. hihii... (beso sgt ke prot aku)

nanti sambung lagi.. mak buyong lapo nie.... babai....

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

Mimy Hamid said...

laguna lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....fila comel la itu bantal dalam perut ..heheh

Maya Bakers said...

terror btoi pak radie ngan buk filla ambik gambar... kelassss beb..!!!

Filla ~ Kasih Aleeya said...

mimy: hahah.. bantal busuk....

maya bakers: taklah..dah mmg pulau tu yg lawa!!!

Kniedaz said...

takyah edit gambar pun dah cantik...bestnya pulau redang ..xpenah g lagi..

C!kpuanmuda said...

lawa2 gambar...

filla, dah scan ke? nampak perut adalah tajam seperti baby boy ;)

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

kak pila. apsal mcm besaww lak perut? dulu g umah tu xbesar mana. teruja kot baby tu akak dok dlm laut sakan..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

kniedaz:best sgt.. cuti dlm Malaysia pon mcm2 ada!

CPM:yeke mcm boy? tp mcm 60% girl.. nak kene tnggu next check up early April plak.. huhu.. bedebar2...

Kinah: kan dah ckp dlm tu ada bantal..pastu perot masuk air laut!! huahahahah...

MissB said...

Cantiknya Redang!! Macam nak pegi la pulak. Hee :D
Owh..anda tetap cun walaupun pregnant :)

...$weE+ 666... said...

...sker aku tgk ko peknen... standard arrr taklah gemok mana... maintain cun sey! windu ko! take care~ *hugs*

Bai said...

bila tengok ni. rindu pula redang ;(