Thursday, March 04, 2010

Anuar Zain buah hati aku????

Entry kali ni entry lambak... al-maklumlah nak gi Redang besok pepagi subuh gelap..hihi.... kang dah tentu aku x leh nak update sampai 4,5 hari... so sebelum meninggalkan kan semua korang-korang nie... layan jerlah celoteh saya yer....



ANUAR ZAIN idamanku selalu....

tak leh blah ker tajuk i nie? auwwwwwwwwwwwwwwwwww.... i malu nak ngaku i suke kat AZ nie... tapi dia tau i suka dia... cuma dia takut kene blasah ngn Pak Radie jer... kalau ikut hati dia.. dah lama dah dia ajak mak ni kuar dating...



cerita yang dikepam-kepamkan ni ialah.... framekasih buat frame utk birthday gift abang Anuar Zain... wahhhhhh... gumbira bukan kepalang hati ini.... al-maklumlah... bila dengar cerita abg AZ suke giler frame tu... siap tak sabar-sabar nak gantung dalam bilik dia... auwwwww.. kembang nak tekoyak suar mak ni ha.... wahhh betapa ekslusif nye gambo nieh... hahahaha..... nak tgk gambar lebih-lebih??? bolehhhhhh... sile click http://framekasih.blogspot.com/

helloooooo!!! bukan sekadar click utk tgk buah hati i Anuar Zain jer tau... dah usha... order lah sekali.. auwwww i bagi pantun dua kerat nie..... hehehehe...

Terserempak dgn blogger:-




Hari tu jumpa Suraya sahabat blogger yang kadang-kadang jadik sahabat telepon jugak..hehe.. chatting dia dah tak boleh.. kuakakaka... ni ler first time bersua muka..kalo aku tau ler nak terserempak dgn minah nie.. dah lama aku pakai eye liner!! hahah.. motip?.. yerlah mak tak make-up.. letak blusher jer.. MALAS okeh!!! nanti nak cuci makeup lagi.. semua tu meletihkan okeh.... see, cantik tak si suraya nie? tetiba mak rasa mak ni henaaaa jer nak berlaga-laga pipi dengan Sue.. auwwwwwww... hahahha... tips dari Sue, letak tangan kat dagu utk cover line dagu berlapis.. huahahahahahahahha.... alah sue, ko mana ada lapis....

ok itu cerita terserempak dengan kawan blogger.....



Pulau Redang


Sebenarnya hati mak dah tak keruan dah nie... tegedik-gedik nak gi holiday.... punyalah lama aku tak gi cuti-cuti Malaysia.... last pegi pon dengan family masa gi Bali... fedulikkan perot yang boyot nie.. aku nak snorkeling jugak!!!! eh tp prot boyot ni swimming pon mcm nak tenggelam.. berat dow!!!! dah mcm dugong aku dok dlm air... tensi mak! cuba kalo tengah slim.. kuak lentang, kuak rama-rama... renang berirama.. semua ok jer.... ni laguna ye adik-adik.. bayangkan mak berlari-lari manja kat jeti nie.. sampai Acih pon tetinggal kat blakang... huahahhah verangan tak abis-abis... mak kan jakun! bak kata Anny yang pegi sini last year... di tepian-tepian ni pon ko leh tgk ikan colourful main-main.. giler arr.. konpem mak balik jadik dayang senandung! uihhh.. dah ler boyot.. hitam bekilat-kilat... konpem cun melecun.. huahahahha..




ok lah, doakan kami selamat pergi dan selamat pulang yer.... rajin-rajin lah korang update blog.... mak ni mmg rajin update..sbb mak mmg suke menceceh mulut tak reti diam... so aku bagi chance ler kat orang lain plak.. aku nak 'rest'... nanti aku balik... 9hb aku post entry lain.. ikut tahap rajin eh...

Pesanan Khidmat Masyarakat: Email framekasih@yahoo.com pon turut bercuti dari 5 Mac hingga 8 Mac.... email akan dicheck pada 9 Mac... sekian....



terimalah gambar terkini mak dan anak di dalam toilet dah giler begambar.. ya ampun... anak aku dah mcm aku... giler begambar.. sian dia... hahahah.. siap panjat toilet bowl okeh!!! kakakkahhhh...


oh ye selit dialog dengan Acih semalam:-

Mama: Kasih, kalau baby kita nie girl nak letak nama apa yeh? mama nak letak nama Kasih jugak boleh?

Kasih: boleh boleh....

Mama: Tapi nak letak Kasih apa? sorang Kasih Aleeya, baby???? Kasih apa????

Kasih: Haaaaaaa... Kasih tau.... letak nama KASIH KU SERUUUUUUUUUUU.....

Mama: hahahahah..... tu citer hantu laaaaaaaaaaaaaaaaa.....




heheheh.... mana ler aku tak pecah prot ngn Acih nie... dia mmg pelawak terhandal kat umah!!!!


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

Liyanaroxx said...

wakakakakakaka....KASIH KU SERU?adeh...acih nih pepagi dah wat lawak sengal...hahahaha....comel jerk!

Mimy Hamid said...

byk citer ko ni..3 dalam 1...1.anuar zain kiutnya...taknampak dah 40..2.ko jumpa choyaya kat mana..hehe..sure giler kan dia ni..hahah..3. aku nk honeymoon redang gak..yahooo

mannira said...

lawak gila acih...so cute dia posing...have a nice trip..jgn lupa ambik gamba byk² ya...

Zaqyah Rezzaq said...

suka pic acih n filla yang cute!!

mamamarissa said...

wah!! makin encem plak tgk anuar dlm frame tue...hehehe!!!

kasihku seru...hahaha!!! mmg tak bleh blah :D

have a safe trip ya mak yong :)

Chooyaya! said...

nak jugak ko taruk muka aku yang kembang yang number 2 tu. ishk!

YUZIE AMIR said...

Adeii laaa saya mmg tak tahan la nak gelak kalo citer pasal Acih ni..
bergeliga betui otak dia nooo

Sham Ummi Echa said...

ni entry nk cari pasal ngan gua nih.. weiiii...AZ tu boipren aku ler... ni nak marah nih... wakakakaka... oh hensemnya AZ di mataku...ohhh (angau sekejap)