Tuesday, March 02, 2010

Kasih Aleeya dan bantal gemok....

Ini entry yang bakal dijadikan kenang-kenangan utk anak saya yang tersayang Acih!!! bile dia dah beso nanti.. boleh lah dia tengok bantal gemok yang menjadi rebutan mak dengan bapak dia jugak..hihihiiiiiiiiii...



Walaupun rupa bantal gemok ni huduh..... tapi kesejukan dia... perghhhh... lagi-lagi bila kene aircond... konpem begaduh anak beranak... biasanya Acih bagi aku jer share ngn dia.. apak dia tak boleh... well, tu lah kelebihan pompuan dengan pompuan.... hahahaha.......
actually bantal ni ada dua... sama.... tapi satu tu dah lama... dia dah lembik.. so panggil 'bantal lembik'.... yang ni baru skit.... so dia still gemok lagi.. tu sebab nama dia 'bantal gemok'... bukan bantal busuk okeh.... hehehehe.... nenek yang buatkan utk kami.... so thank you nenek!!!

eh, asal aku tgk muka acih mcm kumbang plak time nie??? hahaha.... sian dia.. pagi tadi jalan nak gi kat kereta.. tetiba jatuh.. anak aku biasalah.. tak de angin tiup pon dia leh jatuh.. pastu tgk darah sikit dia jadi histeria.... terus menjerit-jerit tanak mandi.. perhal????

ohhhh.. saya sayang sangat kat Acih.. semoga bila adik Acih 'tiba' nanti... kasih sayang saya untuk mereka tak berbelah bahagi.. Acih tetap anak mama yang tersayang... baby pon tetap anak mama yang tersayang juga..... mama nak, dua-dua sayang mama sama mcm mama sayang anak-anak mama... ewahhhhhhhhhh.. mcm malu nak sebut 'anak-anak'.. auwwwwwwwwwwwww... malu maluuuu maluuuuuuuuuuuuu....

ok dah tu jer dulu... asik muke aku jek update blog.. orang lain aku tgk senyap jer.... tensi mak tau!!!!






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

2 comments:

rina said...

Comey :)

Miss Moon said...

aku pun mmg fav bantal kekabu nih lagi lama lagi best nkooooooooooooo

aku ada satu dah dkt 8 thn dah bantal tew ...n still keras agi n sejuk je bila tido ..

org kata kalau nak bagi best lagi kuar kan kekabu tew then jemor balik kat panas kasik gebu gebu .