Tuesday, April 27, 2010

saya EL today

Salam,

Untuk makluman aku tak keje arini... EL sebab ada byk keje nak settle..nak teman Pak Radie gi bank (dia tak suruh pon..aku yg sibuk..pstu hangin plak) mana nak carik orang mcm aku nie.. siap nak teman bagai... tanak plak... ces!!! oh nak gi post opis lagi.. ada few frames nak pos... barang dapo pon dah lama tak beli... elok sangat lah tu.... nak penuhkan fridge ni dengan segala twister orange (yummy), soya bean, dutch lady stobeli..dapnye.....

budak Acih ni plak... kejut kol 9 pagi tadi... cakap kat dia nak antar gi school.. mama ngan papa ada banyak keje nak buat... wahhhh.. dia nak gi school okeh.. tapi amik kul 1... eh dia tau ke pukul satu tu tengahari? bagus anak aku.. aku yang hasut dia tak yah gi school..hahahah..hampeh nye mak...

ok ler yer.... nanti ada masa kita sambung lagi... nak cek email jap.. babaiiiii






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

-butterfly- said...

:: oh.. EL rupenye kakak ku ini..
:: hehehe
:: slmt ber"EL..
:: :)

^I|z|z|a|h <3 f|e|n|d|i^

sheila said...

mmg ko hantu..
ko jgn ajar anak dale ko tuang2 klas...kang terbwk2 smpi msk U kang camno???

Filla ~ Kasih Aleeya said...

sheila: shhhhhhhhhhhhh... tu mak dia... mak dia bkn sengaja tuang kelas... selalu lupa schedule jerk..hahahha

rynas said...

ingatkan EL nak berehat rupanya el nak menguruskan keje tertangguh..
selamat yer..