Monday, May 03, 2010

Jom potong rambut jom....

rambut saper nie???? ni ler rambut Acih yang berjaya aku potong..hahahah.... tetiba plak dia nak rambut pendek sampai bahu.. lagi pon aku lemas tgk rambut dia panjang giler.. kusut masai.... pastu ajak gi kedai potong rambut dia tanak..jerit-jerit suruh mama jugak potong!!! oh mungkin dia dah terbiasa..sebab dari kecik memang aku jer tukang gunting rambut dia!!!!
huhu... aku plak yang sayang tgk rambut dia...

hah... tengok nie.. pendek nyerrrr.... nak tengok dari depan plak... siler scroll.... :)


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





ok lah kan? jimat duit apak ko... tak yah bawak gi kedai..hahahah....

p/s: ada sesaper nak anto anak gi kedai? meh anto kat aku jer.... 5 minit jer siap!!!






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

nasazfrog... said...

hai kak.. hihihi sama kes ngan Wani,, bawak g kedai nak gunting rambut dia taknak sampai nangis2.. last2 soh abg ipar je yang guntingkan... :) cute jugak acih rambut pendek...

Bai said...

sygnya rambut panjang tu

JMR said...

makin cumel acih brambut pendek..:-)

mannira said...

kasih tetap cantik...

Yann said...

Huhu.. Sygnye rmbut acih.. Dah xleh tocang r pasni..

Anonymous said...

hi, rajin tul ye u update segala aktiviti....kira setiap kali ape yg dibuat kena prepare camera siap2 eh? sorry ...sekadar pertanyaan

Filla ~ Kasih Aleeya said...

anonymous: hehe.. haruslah! kata blog sendiri.. kene lah cerita perihal sendiri dan family lebih-lebih sket... ;)

ejea aziz said...

Comey jgk pendek pn...kalau aku yg potong confem senget..hihihi
acih dh kurang tembam la...dia dh kurang susu ke..

JuJue said...

ehh akid pon gunting rambut..

FaTiN said...

cumel!

rynas said...

wah comei gitu. Acih rambut panjang ka pendek ka tetap maintain comei tau. Fila nanti potongkan rambut anak saya ekkk hehheheh

Anonymous said...

Tante Filla,
aku suka kasih. aku selalu buka blog kasih, mama dan papa fotopages kamu .... aku ingin ketemu kasih. aku dari indonesia ....
Tante Fillane punya facebook?? ini facebook ku, nazwaimmut@yahoo.com
add ya Tante ....