Wednesday, May 12, 2010

Happy Mother's Day to us and Happy Birthday to Syasya and Azhar!!!

Kalau kat Shah Alam memang tiap-tiap bulan celebrate birthday..hehhe.. al-maklumlah..anak-anak buah ramai... so tiap-tiap bulan kumpul sekali.. celebrate sekali... lagipon semua gile makan cake!! hihi... (aku ngn Pak Radie jek tekak kampung.. makan cake pon tak reti)..heheh.. eh aku makan jugak.. tapi tak leh banyak-banyak... eskrim ok jer!! heheh...

Sempena Mother's Day nie.. ada 4 orang ibuk-ibuk yang diraikan..heheh... tapi gambar semua ibuk-ibuk tak leh lah nak masuk semua kat sini.. almaklum lahhh kat umah.... so tema pakaian adalah ikut suka!! takkan aku nak suka-suka plak masuk sini..huhu...

cute bangat kan? ni nak kata kek bukan.. nak kata eskrim pon bukan.. yg penting comel!!! Pak Radie ler gi beli kat Baker's Cottage tu... sekali semua orang kat dalam tu tgk comel.. semua pon beli..hahahah.... tq Pa!!

memang pesta kek malam tu.. yg besar dua bijik tu.. satu utk Bday Syasya ngn Azhar... satu lagi utk mother's day jugak... huhu.. kembong mkn kek!!
Nenek jer cheese.. yang lain chocolate..
mama Filla ngn mama Yati
kek lagi...
Acih sentap lagi... kuat betul sentap minah ni tau... Miss Windy... heheheh... tu nick name baru Acih...
Abang Azhar... satu-satu nya cucu lelaki Shah Alam.. auwwww.. kuat majuk gak nieh...
Syasya ngan Abah.. ohhh Mokcu nak panggil Syasya Ratu Pecut lah pasni.. masuk sukan terror giler.. melopong mulut Mokcu tgk Syasya lari laju gile... nanti kita buat entry sukan plak k?
Abah
Ayah
Sabrina... auww ada FB gitew...
Sofea... dah besar-besar dah anak-anak buah ni haaa...


ada orang tu nak gak enterprem.... dah ler pakai baju ala-ala kelawar...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

hihihikkkk ehem ehem.. bagi laluan sket yeh... pandai nak kaver muka tak make-up kita bagi b&w skit..hahaha...


Selamat Hari Ibu you olls!!!!


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

mamamarissa said...

filla, gi tgk harian metro skrg...ada pic u, pak radhi & acih masa gatsby street fair @ berjaya time square hari tue :)

Kauthar said...

seronoknya..banyak kek!

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

happy mother's day filla, wah banyak giler kek tu, tp tak pe, ramai tukang perabis kan..

Nazlan Zuriani said...

ye la kak...ada muka akak dengan pak radie dalam suratkabo metro... tgk r...simpan mukasurat tu buat kenangan...tapi yg jelasnye muka pak radie la...hehehehe

Mama Awisy said...

best sebab banyak kek...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

huahahha.. blom tgk lagik Harian Metro.... tapi dah ramai MMS gambo.. tq tq...