Wednesday, May 12, 2010

Sports Day Sekolah Seksyen 9 Shah Alam...

Cerita aku dan sukan nie... ermmmmm... cemana yek? aku memang minat gile sukan.. tapi harap minat jerk.. bakat yilek!!! huhu.. sedihkan? aku memang tabik giler kalau orang yang terror sukan... wakil sana-sini.. perghhh... giler hot okeh!!! kalau lelaki memang gempak lah.. tak kira lah kalau muka tak hensem sangat.. janji wakil sekolah.. dapat plak couple.. ceh! memang glamer giler dow...

macam aku kat sekolah menengah dulu.. paling hot budak2 hoki... (sek pompuan).. so saper yang dapat masuk team hoki sekolah memang cun-cun, gempak-gempak lah.. aku? dah tentu lah tidak.... tapi menggelabah.. stok pilih kengkawan sendiri per jadah nyer... tak reti main pon.. boleh masuk... *jeles*... nak masuk pom-pom girl kat sekolah pon tak de sape nak pilih.. *sedih lagi sekali*.. mungkin muka tak cun... tak hot... maka takde orang pandang.. sebelah mata pon takde!! *menci*... yang layak cuma suruh orang kutip sampah jek.. sebab prefect kan?

aku time sekolah adalah sangat skima.. tapi tak lah stok spek tebal... tapi rambut sentiasa ikat... baju kurung sentiasa butang... kasut putih... naik public bus.... seminggu sekali ada meeting prefect... *boring*.... paling kuat pon lepak umah Natra sebab nak pegi tuition sesama...

cerita pasal sukan aku memang suka... aku suka bola tampar... aku suka netball.... sampai lah sekarang nie.. aku cukup nyampah sukan-sukan indoor... tatau lah apasal... rasa macam giler bosan... gile tak thrill... main bowling? huhu... tak reti tu satu hal.. pastu rasa macam, amik bola baling.. pin tu jatuh.. yeayyyyyyy sorak2.. tak boring ke? huahahha... apa lagi indoor game? pingpong? baling dart? badminton (ok jugak lah).... tapi cuba kalau yang lari-lari.. futsal ke (bukan terror pon..janji leh lari-lari), netball, volleyball... ishhh yang macam ni aku memang suke!!! kalau ler aku ni terror lumba lari.. dah lama jadik wakil negeri ke daerah ke... apa kan daya.. kaki pendek! huhuhhhhh...

tapi aku bangga sangat.. sebab anak-anak buah semua memang talented! 4 orang sekolah rendah, semua wakil lumba lari... huwaaaaa... tgk ler kaki dorang semua panjang-panjang... mcm kaki Pak Radie jugak.... kakak kepada Pak Radie dulu memang terror netball.. wakil sana-sini... masuk keje pon sebab sukan... uihhh best betul... Abang Pak Radie plak wakil basikal.. wakil mana tah.. selangor ke? Pak Radie aku tatau.. sebab dia suke mengarut.. so mana betul..mana tipu pon aku tatau... tp dia terror lah takraw kot... kalo bola sepak asik nak kene rogol jek kat padang.. al-maklumlah betis macam Nasya Aziz.. huahahahhahahaha....

ok mana tumpahnye kuah kalau tak ke nasik... semua hebat-hebat... tapi Azhar kene tarik diri sebab demam plak... Sabrina pon tak bertenaga sbb nak pitam... musim tak sihat kot... Sofea dapat no.2.... Syasya kenit ni haaaa... pergh dpt 4 emas! hebat sungguh.. bangga Mokcu tau.. Acih sok tatau lah... nampak gaya mcm mak dia jer..huahha... ciri-ciri pengawas sekolah tu memang dah adalah kat Acih tuuu... hihihi...

Sofea

wah gitew... mcm atlit dah nie...
nie Sek Seksyen 7 Shah Alam yeh? kira ala-ala sekolah jemputan nak fight ngn Sekolah Seksyen 9 lahhh... yg aku circle tu Sabrina... tapi sian Na.. sebab nak pitam time lari tu.. so tak berjaya lah.. next year cuba lagi k?
hah tak caya.. tgk dia duduk jer.. x leh bangun..

ok Sofea dah ready
masa ni lagi lah.. tetiba hujan plak... fuyoh best main hujan!

Syasya Ratu Pecut Sekolah Seksyen 9 Shah Alam.. cecececehhhhhhh... hhihiihihi..

tengok nie... badan jek kecik.. habis dia tapau semua cicir kat belakang... bravo lah Syasya!!!

tengok tu anak buah aku.. relaks jek kan? dapat no. 1 pun leh nguap-nguap sebelum amik pingat... cuba kalo aku... tatau nak kaver hidung kembang-kuncup cemana!!!! bangga-bangga
Sofea and the gang...
hihi... comel jek Syasya... kawan kemain semangat lagik...
alahai yang ni comel giler... persembahan budak darjah 1 dan 2...
ni jeklah yang mampu kami lakukan... hahakkkkk.... mcm mak datin dok tekipas-kipas.. hot okeh!!
us
Padang Matsushita Shah Alam...


Sekian saja laporan sukan kali ini... saya sebagai Mokcu melaporkan!!!
"Majulah Sukan Untuk Negara"

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

Anonymous said...

salam....
hihi....
td kn saye ternmpak gmbar akak, pak radie n acih dlam metro...
yg gatsby n blogger 2....
lupe dah saye....
hihi

Sham Ummi Echa said...

hebatnyer anak buah ko tu.. sumernya minah sport yer.. ko pon minah sport apa.. siap jd juara x-rel lg

Filla ~ Kasih Aleeya said...

anonymous: hehe.. tulah dah tgk dah... sian acih tesepit...hehe

sham ummi echa: huahaha... anak buah aku mmg hebat.. tp mak sedara dia ni nasib jekkkk.. heheh