Monday, May 17, 2010

Cinta Khalisha...

lahir pada 10 May 2010.... spelling nama tak sure betul ke idak... hahah.. sajer jer buat suspen sket... ini anak kepada Ida teman seopis saya.... kira macam adik saya jugak... kami preggy sesama.. makan sesama... bedal ais sesama... tido sesama... yelah.. orang boyot mesti carik kawan yang boyot utk sama-sama makan!!! heheh... tapi Ida nie due awal dari haku... pastu baby dia plak keluar awal seminggu dari due date... tapi baby sonsang.. so tak dapatlah lahir secara normal... tp tak pe lah ida yer.. janji semuanya beres!! dan kita boleh berfutsal lepas semua dah ok yeh yeh yeh??? sok nak mintak laki dia tolong jaga anak-anak kita kat tepi futsal court... huahahaha.... nilah mak baby (left)..... hahaha.... balik dari course kat Melaka lah Cik Ida nie pregnant... (berkat gak ajaran ahkak ko nie).. last-last aku pon melekat sama!!! ceh!!!!! haha...
welcome to the club lah yer!!! ;)



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

mamayiyen said...

hi filla..
ingatkan awak dah bersalin tadi..
sbb nama pun mcm senada dgn nama kasih :)hehe..
btw,xlama lagi kan nak bersalin..
take care ok..
nanti dah hbs pantang bagai,
bolelah kita JJCM kan..
*jln2 cari makan* wah!

Sue said...

cantik nama nya..

ingatkan adik kasih sudah keluar.. bikin suspen je... eehehe

Look87 said...

blogwalking, nice to meet your blog, it is a great n good blog...
please visit me and follow me...
thank you...
and friend greeting

Kauthar said...

tahniah utk kawan awak yee..comeyynyee baby :D

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

kak idaaaaaa!
alhamdulillah.
dia kan manja2 ingat lagi dlu ;)
kslm eh..