Tuesday, September 01, 2009

Acih dan Barney-Barneynye mengucapkan.....

Ini adalah gambar-gambar Acih saya di bulan puasa... cuti Hari Merdeka lagi.. so saya ada byk masa lapang utk bersuka ria di rumah saya.... sambil buli-buli Acih nie... Acih kuat makan sekarang... aku malas nak paksa2 budak nie..kalo time dia tanak makan..aku biar jer.. sbb tau..nanti kalo dia lapo pandai ler dia mintak... tp bulan2 posa ni plak dia asik nak mintak makan.. aduiiiii yaiiii... menguji napsu tul.....

Saya suke borak2 ngn Acih skarang sbb dia mcm mak nenek... sket2 ayat dia "Ya Allah..mama nie"... eishhhh saya rindu lah kat dia... huhu.... gambar2 saya snap.. tp ada yg lighting telebih so nampak melepak plak Acih..huahahha... x retiii...
Acih lom mandi..lom gosok gigi... ngn baju tido.. (dia jarang okeh pakai baju tido mcm nie).. salu mesti nak pakai suar tido yg dah senteng takat half betis.. baju sket lagi nampak perot...
Acih posing ngn Barney2 nyer... dia pon dah mcm Barney aku tgk..hihi..






nak bagi barney ni menyanyi... tekan ngn tangan tak boleh... Acih pijak jek ngn kaki... bagus anak aku...


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



SELAMAT BERBUKA PUASA Acih ucapkan buat semua.... Acih tak posa... nak makan koko crunch..hehehe... dan SELAMAT HARI MERDEKA untuk seluruh rakyat Malaysia!!!



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

JuJue said...

boleh tahannn anak dara ni. makin lawa. tp mmg ada iras iras barney. dah lama aku bagitau tu kan.

azdra-azdra said...

hehehe..

pic no 2 tuh lawa..leh framekan..

Mimy Hamid said...

ni baju tido mak ko jahit kan..comel in baju tido..cakap acih aku nak pinjam barney dia ..nak wat tido..habislah ko tak tido malam merengek kt ko..heheh

busyuksayang said...

senak perut si barney dipijak dek acih :D

ratna said...

acihh..acih..

mmg bila umur gini seronok dilayan bercakap.

yantz-yeem said...

eh-eh gaya posing acih tu sma cam gaya posing aqil ngan baney dia la...

Anonymous said...

Salam...

I silent reader kat sini... do you exercise regularly or u r naturally skinny?? sebab gambar lepas pregnant dulu macam berisi boleh tahan jugak..

do you mind sharing your secret??

thanks...

Liyanaroxx said...

perghhh..giler brutal siap pijak barney tuh...hahahaha

Filla ~ Kasih Aleeya said...

jujue:huhahah..dia ngn barney bau bacang..
azdra-azdra:kembang bontot acih..
mimy hamid:mana dia bwk tido pon barney tu..
busyuksayang:haha..senak sampai x nyanyi dah barney tu..
ratna: hehe.. mmg sonok..
yantz-yeem:heh..budak dan barney x leh dipisahkan..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

anonymous: rasa2 saya penah bagi tips utk kurus.. ohhh saya bukan jenis kurus.. tgk jer saya masa lepas besalin..sampai anak saya umo 1 tawun... tp usaha keras..siler copy n paste link nie...
http://kasihaleeya.blogspot.com/2009/04/cik-puan-sri-kiantan-bagi-petua-nie.html
nie ada sket petua kat previous entry saya.. slamat mencuba... ;)

Filla ~ Kasih Aleeya said...

liyanaroxx: a'ah brutal sungguh..tu lom dia pijak prot mak dia lagik!!!

mummy_ayu said...

comelnya acih ngan barney...pandai posing ye anak dara u nie.

Anonymous said...

ok..

tq... u ada exercise jugak ke?? rasanya penah baca you jogging 4x p.week...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

cik anon: dulu rajin arr work out..skang susah sket.. tp heret gak acih bawak gi futsan skali sminggu.. bulan posa stop jap..