Thursday, September 10, 2009

Aksi 18sx...

gambo makanan nanti petang sket yer... kalo letak pagi2 nie mcm tak meleleh plak air liur korang.. hihikkkkss...

tapi tak per.. sbb mmg niat dihati nak bagi korang meleleh air liur gaks... meh meh mehhh.. abang2 kat luar tu.. sorry yer.. ni bukan 18sx yg korang nak tu.. itu ko google sendiri kat tempat lain..huahahah...
pagi-pagi dpt tgk gambo budak nie.. hati mak nyaman jek... tp mcm sakit ati pon ada..hahah..semalam telinga dia kene 'ketip' ngn mama... masa kene ketip tu..muka mcm kene potong telinga plak.. ceh.. auta! pastu dia menangis sambil lari tak tentu hala mcm lembu liar tuh.. ke dapur ke bilik.. konon mcm tak tahan naww lah sakitnyer... kuakakakkaka... oh ini rambut baru Acih ye... fringe dan blakang aku potong skali.. tu pon dia nangis2 suh ptong rambut blakang sampai leher... boleh? aku ckp cannot.. nanti papa marah!

time balik dari school semalam..

auwwwww... sexy lerrr....

susah tul nak snap nampak rambut blakang.. ni ler sekeping dpt pon.. pendekkan? dulu dah nak sampai pinggang dah..tp bangga ni aku tak yah gi kedai... aku yg kerat.. straight jek...

Ya Allah.. meliuk melentok giler... sakit pinggang aku tgk...

beraksi bersama kopok bantal.... x malu x posa!

nah hamek gambo last.. post 'kamulah-makhluk-tuhan-paling-seksa'....


sekian...sehingga bertemu lagi di entry 'western food buk pilla' petang ini...




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

Liyanaroxx said...

hilang rindu tgk gambar dak acih yg tembam ini...=)

Liyanaroxx said...

opsss..lupa nak bgtau..kak filla,you've been TAGGED!!!=)

BULLET said...

ni esok beso mesti jadi model ni. kompom. xmodel syampi, model kopok bantal. huahaha

ejea aziz said...

Alahai memang nyaman tul tgk gambo minah ni...suka pose yg last tu...muahaha...acih dh nk 4 yrs ye...
aku dok nunggu dr pg td nih entry western tu...x sabo nk tgk..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

liyanaroxx:auwww.. kene tag? sabauuu nanti i check yerr..hehe

bullet:model syampi yerrrrr..hihi..

ejea aziz: sabarrrrrrrr...kuakakka.
kacang tanah jek buat dier..sedapp..

busyuksayang said...

wah!! so sexy la :D

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

aceh seksi....