Wednesday, September 16, 2009

Happy Anniversary to us...

pes of all... nak mintak maap ribu-riban coz for the 2nd time i forgot our wedding anniversary!!! OMG what is wrong with me arr?.. jgn salahkan aku..salahkan jek semut2 yg suke masuk dlm tupperware air minum aku!!

mebi sbb aku dok asek ingat yg september tu b'day Pak Radie ngn birthday Acih.. so tu yg buat aku luper! kenapa tetiba hari nie plak aku ingat? walhal datenya ialah 4 september.. ceritanya bermula begini....

tadi lunch time mak balik umah.. (mcm biasalah kan)... masuk jerk dalam bilik jeng jeng jeng...

-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





ada ini diatas katil mak yang baru jek mak tukar cadar baru tu.. (orang tukar langsir... aku tukar cadar baru jek)..hehehe....tetiba mak rasa bedebar..tp tak bedebar sangat...hahahah... sbb mcm aku dah terbau dah apa isi didalam.. heheh...

Gucci Flora!!!!!! I swear to God this is so sweeeeettttttt!!!! dah ler aku luper wedding anniversary aku.. oh tetiba rasa nak nangis!!! dan lagu ni tetiba terngiang2... "aku bukanlah superman..aku juga bisa nangesssss!!!!".. hahah.. aku dah start mengaderssss.... alert rupanyer Pak Radie nie.. sbb asal lalu kat kedai perfume aku mcm jeling2 jer..tp tatau plak dia nampak yg mata aku seboleh2 nak carik flora gucci..dpt pandang pon jadiklah!!!! dan aku tak pernah hint2 pon yg aku nak.. apatah lagi nak ngendeng2.. oh tidak....

the card pon so sweet... tp isi kandungan yg panjang berjela tu biarlah rahsia kata tok ti... menusuk2 di jiwa... eishhh senangnyer nak meluluhkan hati aku yg keras nie.. bagi perfume jek terus luluh... haa kan?!! deal ngn pompuan is easy if you know the way lah! ko campak jerk 'barang' maka dengan rela hati jek..apa ko nak dia mesti bagi punyer....


i admit that i'm not a good wife.. not a good mother... but don't force me to be 'someone' that i'm not able to be.. just accept me the way i am.. that is better!!! thank you for accepting me as i am... Happy 5th Anniversary Papa Radie...... we love you!



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

32 comments:

Sutera Batik said...

Sweetnyerrr.. sgt jeles... huhu

azdra-azdra said...

giler romantik pak radie nih.. aku?? tak dapat laa...

Sham Ummi Echa said...

huwahhhhhh jeles giler akuuuuuu..
romantiknya laki ko yg rambut pnjang ni.. huhuhu...rasa nk terjun bangunan je aku ni haaa..
suker sgt kt card tu...so sweet

fadeltoha said...

oh romantiknya Pak Radie ni...Rawk kapak tp jiwanya sensitif...syg PR kat kau filla....

busyuksayang said...

ala, gila sweet pak radie nie...rasa nak nangis juga ok :)

mannira said...

so sweeeeettt...tak sangka plak rock2 PR, romantika d'amour ya... frame la kad tu fila...cantek....

Liyanaroxx said...

dalam pada rawk amy search tuh...pandai gak pak radie ber romantik ye kak???sweetnya dapat hadiah mcm tuh....neway happy belated eniverseri kak filla!!!=D

Filla ~ Kasih Aleeya said...

suterabatik:hahah.. skali2 romantik..

azdra2:ko tatau..dia kan jiwa suteraaaa....

sham ummi echa:aku pon nak terjun bangunan dah tadi..nasib bawak mengucap..hahaha..

fadeltoha:auww PR mmg mcm tu..

busyuksayang: auwwww..jom nanges..

liyanaroxx:a'ah ler tetiba mak rasa dia tersweet plak!! *maluuu*

Chooyaya! said...

awwww.... so sweet la pak radie. harap semua orang yang bekerja di arch firm akan PEMURAH macam Pak radie. Dah Filla, menda lagik ko nak komplen pasal Pak radie ni hah? (aku plak tetiba emos)

Mimy Hamid said...

tak sangka pak radie...romantik dalam diamm...perfume ko yg lama tak pakai meh campakk kat aku

WaHiDa said...

Happy Anniversary Jiranku...
Romantiknya...
Errmmm...ini Pak Radie mintak apa jer pun..sure kasik nih..lalala..

Selamat Hari Raya Aidilfitri juga buat Filla sekeluarga.

MrsSluRp said...

wahhhh best nye! ngeheee aku pun sgt suke surprise yg kdg2 bleh luruh jantung kan! ahaks..
sure tika dan saat ko baca komen aku nih ko msih tersenyum dipu kan...best best!
anyway Happy Anniversary to both of U! Many happy return ;p aminnn

:: vErde+hAzizi :: said...

happy anniversary!
wish u both more wonderful marriage years ahead! :)

n yessss ur hubby is sooooo sweet!

ila de cute said...

aaaaaaaaaaaa sweetya radie...aaaahhh apsal aku plak yg mcm nak nangis? best nya...pak radie memang sayang kat ko sgt2 and memang romantic le filla... you both are lucky for having each other...

Happy Anniversary to Filla and Radie..

Ps : Leh tak nanti ko bgtau poek suh dia baca entry ni, supaya thn depan ms anniversary aku, aku pun gak gak terkejut dpt adiah letak atas katil...

JuJue said...

romantik sugakkkk pak radie ni yer. laki aku dulu jaman bercinta je wat surprise2 mcm nih.. tu pon letak bunga atas kereta!! apa baranggg bunga! bukan leh makan! letak la 1 barrel kfc ke.. 1 talam burger ke..tidak2 pon...1 set make up Dior ke.. apa ke..sedap gak ler.

tapi kalo 1 set gucci flora tu...elok2 lah ko bawak bawak bertenang dan menginsafi diri itew.. sila lah dengar cakap somi tercinta yer. untung2...tahun depan dapat 1 set lagi...aminnn (aku siap tolong doa plak kat ko ni)

eikieyn said...

sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetnye!!!~

Mimie Ishak said...

congratulations to both of you! heheh jiwang rupernyer pak radie nih....heheh...tumpang gembira sbb dah 5 thn korang bersama...semoga kekal bahagia dan dirahmati selalu....amin......psstt filanie, radie jiwang dalam diam....ko tak suker ker? hehhe...

Kit Pryde said...

happy anniversary!!!

moga berpanjangan jodohnya.... hingga ke akhir hayat dan ramai anak/cucu.

sure jadi opah yang sporting giler.

muahahah.

Filla ~ Kasih Aleeya said...

to all: tq tq for the wish!!! lomantik sgt laaaaa Pak Radie ko tuh... eh tapi leh tahan laa skali dia jiwang... setaun skali arr kot..huhahaha.. takpon sesi berdamai pon leh jadik gitu gak!! hahahaha...

mummy_ayu said...

happy wedding annivessary..romantis nya pak radie u..jelous nya...wish my hubby like yours...card nya pun romantik...jelous!!!!!

manisz said...

happy anniversary! konpom pak radie bca entry ko yang "alangkah seronoknya lau ada org wat surprise" alaaaa yang ko tulis wish list ko yg never ending tuuu.. :-)

sekali dia buat surprise, hamikkk ko.. seb tak meraung jer sebab kesyahduan..

congratulations!!!

hOtMaMa said...

alololo...so suwit la pak radie... hehehe..

btw, happy anniversary to both of u!

Miss Moon said...

ha slalu je o kata dia tak romantik kan ...ha amik nko skalk dia tunjuk his soft side ...terkedu nko sambil golek golek atas cadar baru ...harus tgh malam karang nko suh kasih tido kat bilik dia sambil nko wangian bermandikan gucci flora baru tew auwwwwwwwwwww

happy anniversarry filla n radie . nice knowing kowang berdua . kalau aku tak kenal nko misti aku segan nak kawan ngan kowang sebab kowang nampak cam org yg style lagi cam maha kaya gitew n muker nko nampak cam bagus je kan hahahhaha . tapi lepas lama kenal kowang sesungguh nya kowang la org paling simple n paling sempoi skalik . kowang caring each other with ur own unique way ...brutal dalam kasih sayang ...

semoga berkekelan selamanya nya filla n radie ...its such an honour to have both of u as a friend ....love yaaaaaaaaaaaaaaaa

happy anniversaryyyyyyyyyyyyy

MiSsyLiLy said...

happy anniversary kakak..
romantic nye pak radie tu kan...
untong akak dpt dier.. ecehhh..
moga bahagia selamanye.. :)

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

heppi aniv filla .. Selamat Hari Raya filla & Family ... Mohon maaf semua salah silap jika ada yer .. selamat bercuti & hati2 di jalanraya ;-)

Lenny said...

wah moon.. cam ucapan ko plak menang anugerah..

mmg.. aku plak tersedih bak kata ila... bagusla pak radie...dalam rawk2nyer.. terselit soft spot..

sebenarnya... pasangan kita adalah yg terbest utk kita... sbb tuh kita ditakdirkan ngan kita kan?

takyah nak kata dier kurang romantik or what not... sbb sememangnyer... dierlah org yg paling sesuaiiiiiiiiiiii... Allah bg kat kita kan?

semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..... semoga berbahagia... semoga dimurahkan rezeki...

aminnnn...

Siti Fatimah said...

wow so romantik gitue.... wish u both Happy Anniversary Semoga Bahagia Selamanyer Amin... :)

yatie rahman said...

happy aniversarry filla n pak radie...semoga berkekalan hingga akhir hayat...selamat hari raya n maaf zahir batin dr your ex customer jauh di perantauan...

Farah_W said...

happy anniversary babe!!! happily ever after yea...akhirnya dapat gak gucci tu kan...sukela tuuuuu... :)

mariahis said...

sy bru berjinak2 merpati bace blog,tbe2 terbace blog kasih aleeya. sngt bersahaja.. akak mmg bes r cm lontong pnas di hari raye!

genny da bomb said...

hepi enibersary to both pak radie n buk pilla!ya ampoonnnnn boleh pulak lupa date!!huhuhuhu..nnti ku sumpah seme semut2 tu jangan masuk dalam minuman buk pilla hihi..

romantiknye pak radie skali skala..sll baca komen berapi dia jek..hihihi..cayalah pak radie..buat kejutan n show his soft side..

both of u mmg meant each other lah!berkasih sayang rawk style!

~♥ cik intan® said...

.wahh sooo sweeeeeet la sis pak radie
.die ade adik laki x? ;p